Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Κοροναϊός: τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν

Κοροναϊός: τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν

 Κλείνουν τα ΚΑΠΗ και ακυρώνονται τα συνέδρια για 4 εβδομάδες – Όχι σχολικές εκδρομές για δύο εβδομάδες – Κεκλεισμένων των θυρών οι αθλητικές εκδηλώσεις για δύο εβδομάδες

Επτά νέα κρούσματα του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο αρμόδιος εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, σε δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι της Κυριακής, επισημαίνοντας ότι τα έξι από αυτά συνδέονται με προηγούμενα κρούσματα, ενώ για το ένα πραγματοποιείται ιχνηλάτηση.

Επιπλέον, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας προχώρησε σε ανακοινώσεις σχετικά με μέτρα προστασίας του πληθυσμού που λαμβάνει η κυβέρνηση για τις επόμενες εβδομάδες.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Τσιόδρας, τα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο και θα επανεξεταστούν πριν λήξει η περίοδος ισχύος τους.

Σε ό,τι αφορά στα σχολεία, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε ότι συνεχίζεται η προληπτική αναστολή λειτουργίας που εφαρμόζεται ανά περίπτωση σε συγκεκριμένες μονάδες ανάλογα με τα ευρήματα που προκύπτουν από την ιχνηλάτηση επαφών που πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Tα μέτρα:

-Αναστολή λειτουργίας ΚΑΠΗ σε όλη τη χώρα για 4 εβδομάδες

-Ακυρώνονται τα συνέδρια για τέσσερις εβδομάδες

-Αναστολή όλων των σχολικών εκδρομών για δύο εβδομάδες

-Πραγματοποίηση όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών για δύο εβδομάδες

-Επίσης, συνεχίζεται η προληπτική αναστολή λειτουργίας κατά περίπτωση για όλα τα σχολεία, εφόσον υπάρχει λόγος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ποτε θα κλεισουν τα σχολεια στο αγρονιο

  2. Ανώνυμος

    ΓΙ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ??????? ΚΑΝΕΝΑ !!!!!!! ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ-ΓΕΝΙΚΩΣ-ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ !!!!! ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ………. CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.