Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Koρωνοϊός: 50 νοσηλευόμενοι στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου και υψηλή θετικότητα στα μοριακά τεστ

Koρωνοϊός: 50 νοσηλευόμενοι στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου και υψηλή θετικότητα στα μοριακά τεστ

Φουντώνει ο κορωνοϊός στις περιοχές του δήμου Μεσολογγίου και του Αγρινίου τις τελευταίες ημέρες καθώς καταγράφεται έξαρση κρουσμάτων.

Τα στοιχεία που προβληματίζουν ιδιαίτερα ωστόσο είναι η διαρκής αύξηση των νοσηλευόμενων στα Νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας  αλλά και η μεγάλη θετικότητα των μοριακών τεστ.

Σήμερα νοσηλεύονται περίπου 50 άτομα, 23 στο Μεσολόγγι και 26 στο Αγρίνιο, αριθμός τριπλάσιος σε σύγκριση με προ 10ημέρου . Η δυνατότητα επέκτασης (έως 65) του αριθμού κλινών στην κλινική covid στο Νοσοκομείο Αγρινίου δίνει περιθώρια για να μην χαρακτηριστεί η κατάσταση οριακή αλλά η ανησυχία δεν εκλείπει για το επόμενο διάστημα αλλά και για τις αντοχές του υγειονομικού προσωπικού.

Πως θα κινηθεί ωστόσο η πανδημία το επόμενο διάστημα ενδεχομένως προκύπτει από τη μεγάλη θετικότητα των μοριακών τεστ που διενεργούνται στα δύο Νοσοκομεία. Το 50% των τεστ χθες στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου υπήρξε θετικό ενώ στο Νοσοκομείο Αγρινίου θετικά προέκυψαν τα 19 από τα 54 δείγματα που ελήφθησαν (περίπου 35% θετικότητα). Για το λόγο αυτό μάλιστα ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου ζήτησε αυστηρό locdown στην περιοχή του.

Aναφορικά με το Νοσοκομείο Αγρινίου να σημειωθεί πως στη χθεσινή σύσκεψη ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ανέφερε πως ο 3ος όροφος θα αναπτυχθεί ως κλινική COVID θετικών, η κλινική των υπόπτων θα μεταφερθεί στο ισόγειο στο τμήμα θεραπειών και θα γίνει σύμπτυξη των χειρουργικών κλινικών, αναστολή των τακτικών ιατρείων και χειρουργείων καθώς σε αυτή τη φάση  θα εξυπηρετούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Νομίζω

    Νομίζω ότι ο Βαρεμένος και η παρεούλα του Σύριζα δεν κατάλαβαν ποτέ γιατί ο λαός τους έδιωξε με τις κλωτσιές! Ο λαός σιχάθηκε την υποκρισία του Σύριζα και του κάθε Συριζαίου Βαρεμένου, ο οποίος νομίζει ότι είμαστε ηλιθιοι και έχουμε μνήμη χρυσόψαρου! Θυμόμαστε πολύ καλά τι λένε και τι κάνουν την μια μέρα και πως λένε και κάνουν τα Αντίθετα την επόμενη… Σιχαθήκαμε, Βαρεμένε, να νομίζεις ότι είμαστε ηλιθιοι!

  2. Άκης Ροδίτης

    Ψέματα όλα αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, ελλάνιοι απόγονοι του Leonidas και γενειοφόροι κορωνοπαρτάκηδες των πεζοδρόμων, του βουνού και του κάμπου! Όλα γίνονται για να μας πάρουν τα μαγαζιά με τις 12 καρέκλες οι πολυεθνικές και την Ορθοδοξία οι μασόνοι! Αν δεν πεθάνετε οι ίδιοι, μην τους πιστεύετε! Μα κι αν πεθάνετε, χαμπάρι δεν θα πάρετε…

  3. Μάκης

    Μια από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω με τον προλαλίσαντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.