Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Κορωνοϊός: στο Αγρίνιο και τέσσερις ακόμη περιοχές εντοπίζονται τα κρούσματα που ανακοίνωσε την Πέμπτη 14/1 ο ΕΟΔΥ

Κορωνοϊός: στο Αγρίνιο και τέσσερις ακόμη περιοχές εντοπίζονται τα κρούσματα που ανακοίνωσε την Πέμπτη 14/1 ο ΕΟΔΥ

10 κρούσματα κορωνοϊού κατανεμήθηκαν από τον ΕΟΔΥ χθες, Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021, στην Αιτωλοακαρνανία από τα 599 συνολικά της χώρας.

Ο αριθμός κυμαίνεται σε σταθερά πλαίσια τις τελευταίες ημέρες στο Νομό και επιβεβαιώνει πως η υποχώρηση της πανδημίας γίνεται με αργό ρυθμό.

Τα χθεσινά κρούσματα, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες για την κατανομή τους στο Νομό, εντοπίζονται ως εξής: τα πέντε στο Αγρίνιο, τα δύο στο Μεσολόγγι και από ένα σε Ναύπακτο, Γουριώτισσα και Κατούνα.

Σε Θέρμο σήμερα η κινητή μονάδα

Παράλληλα συνεχίζονται οι προληπτικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι για Covid 19 σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας .

Για τη διενέργεια των δωρεάν ελέγχων, σε πολίτες που θα προσέρχονται με το αυτοκίνητο (drive through) αλλά και πεζοί, η κινητή μονάδα αιμοληψίας της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας θα βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 ,από τις 9:30 π.μ έξω από την κεντρική βιβλιοθήκη του Δήμου Θέρμου.

Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 θα βρίσκεται στο Δήμο Ξηρόμερου από τις 9:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι στην περιοχή Κανδήλα έξω από το Δημαρχείο και τις ώρες 13:00-15:00 στην κεντρική πλατεία Φυτειών.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.