Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Κορωνοϊός: αρνητικά 10 ακόμη δείγματα από το Αγρίνιο

Κορωνοϊός: αρνητικά 10 ακόμη δείγματα από το Αγρίνιο

Mπορεί το βλέμμα να είναι πλέον στραμμένο στις ανακοινώσεις για την  σταδιακή και (μερική μην.. ξεχνιόμαστε) επιστροφή στην κανονικότητα, στις οποίες θα προβεί ο πρωθυπουργός την Τρίτη, ωστόσο κάθε θετική είδηση από το μέτωπο της πανδημίας είναι ευπρόσδεκτη.

Και η θετική είδηση της ημέρας για το Αγρίνιο είναι πως 10 ακόμη ατόμων τα δείγματα που ελέχθησαν είναι  αρνητικά. Αυτό σημαίνει πως το Αγρίνιο παραμένει  «άπαρτο κάστρο» στη μάχη με τον κορωνοϊό καθώς στην περιοχή δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη κρούσμα. Κάνεις βέβαια δεν μπορεί να αποκλείσει την ύπαρξη μη επιβεβαιωμένων αλλά συζήτηση γίνεται στη βάση των επίσημων στοιχείων.

Χαρακτηριστικό είναι πως από την αρχή έως και σήμερα συνολικά έχουν ελεγχθεί δείγματα 250 περίπου ατόμων από την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

Το μηδέν στα κρούσματα βεβαίως έχει προκαλέσει συζητήσεις στην τοπική κοινωνία από σοβαρές έως και χιουμοριστικές αλλά φυσικά προκαλεί και το ενδιαφέρον των ιατρών. Τεκμηριωμένη εξήγηση βεβαίως δεν μπορεί να δοθεί αλλά σημασία έχει η κατάσταση να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.