Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Κορωνοϊός: καλές ειδήσεις και σήμερα για το Αγρίνιο, να μην υπάρξει όμως εφησυχασμός

Κορωνοϊός: καλές ειδήσεις και σήμερα για το Αγρίνιο, να μην υπάρξει όμως εφησυχασμός

Στους ελάχιστους νομούς χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού παραμένει ως σήμερα η Αιτωλοακαρνανία, σύμφωνα και με την επικαιροποιημένη έκθεση του ΕΟΔΥ η οποία περιλαμβάνει τα στοιχεία που έχουν δηλωθεί μέχρι την Τετάρτη 8 Απριλίου με βάση τον μόνιμο τόπο κατοικίας των ασθενών.

Και σήμερα ωστόσο προέκυψαν θετικές ειδήσεις καθώς έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα 13 ακόμη δειγμάτων ατόμων από την περιοχή του Αγρινίου. Όλα υπήρξαν αρνητικά. Αξιοσημείωτο εξάλλου πως στην «κλινική κορωνοϊού» στον 3ο όρο του Νοσοκομείου Αγρινίου δεν νοσηλεύεται πλέον κάποιο άτομο με ύποπτα συμπτώματα.

10 ακόμη δείγματα από την περιοχή του Μεσολογγίου υπήρξαν αρνητικά και ευχή όλων είναι να παραμείνει η Αιτωλοακαρνανία χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Οι ειδήσεις αυτές ωστόσο δεν πρέπει να αποτελέσουν αφορμή για εφησυχασμό, αντιθέτως κίνητρο για να υπάρξει από όλους η δέουσα προσοχή και στάση καθώς οι πλέον κρίσιμες ημέρες είναι μπροστά μας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. μαθητής

    Ας είναι καλά ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης μας Αιτωλίας και Ακαρνανίας κύριος Κοσμάς που περιόδευσε παντού με τα άγια λείψανα, τέλεσε δεήσεις κ.λ.π

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.