Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Κορωνοϊός: Κλείνουν το Πάντειο και το πανεπιστήμιο στο Ρέθυμνο για δύο μέρες

Κορωνοϊός: Κλείνουν το Πάντειο και το πανεπιστήμιο στο Ρέθυμνο για δύο μέρες

Η ανακοίνωση του Παντείου αναφέρει ότι θα μείνει κλειστό για «προληπτικούς λόγους» – Πληροφορίες για ύποπτο κρούσμα που αφορά σε καθηγήτρια – Η ανακοίνωση του πανεπιστημίου Ρεθύμνου

Κλειστό θα παραμείνει για δύο μέρες (6 και 7 Μαρτίου) το Πάντειο Πανεπιστήμιο για «προληπτικούς λόγους» όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Πανεπιστημίου.
Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επισήμως μιλούν για ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού που δεν διευκρινίζεται αν αφορά σε φοιτητή, μέλος του διδακτικούς προσωπικού ή του διοικητικού προσωπικού.

Ωστόσο, κάποιες άλλες πληροφορίες από το Πάντειο γίνεται λόγος για καθηγήτρια που ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό. Ολες οι εργασίες με το Πανεπιστήμιο θα διεξάγονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συγκεκριμένα, η ολιγόλογη ανακοίνωση του Παντείου έχει ως εξής: «ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους το πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό από 6/3 έως και 7/3»

Κλειστό και το Πανεπιστήμιο στο Ρέθυμνο

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα και αύριο το πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο, για προληπτικούς λόγους όπως ανακοινώθηκε από την πρυτανεία.

Στην ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κρήτης τονίζεται: «Ανακοινώνεται ότι η λειτουργία του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο αναστέλλεται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 5 και 6 Μαρτίου για προληπτικούς λόγους και κατόπιν οδηγιών που έλαβε το Πανεπιστήμιο από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση την Κυριακή 8 Μαρτίου. Όλες οι δραστηριότητες του Ιδρύματος στο Ηράκλειο συνεχίζονται κανονικά».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το κλείσιμο το πανεπιστημίου δεν δεν ανακοινώθηκε έγκαιρα με αποτέλεσμα μέσα στην ημέρα, σε πολλά τμήματα να μαθήματα να γίνονται κανονικά.

protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.