Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Κορωνοϊός: Κλειστό το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου την Τετάρτη

Σε προληπτική καραντίνα οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία σήμερα στα δικαστήριο

Σε αναστολή λειτουργίας για απολύμανση και όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες  θα τεθεί αύριο το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου μετά το θετικό, σε rapid test, κρούσμα κορωνοϊού σε δικηγόρο εξ Αθηνών.

Με βάση τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ θα γίνει η προβλεπόμενη απολύμανση και το Δικαστικό Μέγαρο αναμένεται να λειτουργήσει ξανά την Πέμπτη (7/10) λόγω των σημαντικών συνεδριάσεων του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου.

Σε κάθε περίπτωση, σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο radip test του δικηγόρου έχει σοβαρές πιθανότητες απόκλισης και το μοριακό τεστ που είναι και το πλέον αξιόπιστο θα δώσει τις όποιες τελικές απαντήσεις.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως επικρατεί ανησυχία σε δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους εάν με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί η διασπορά του ιού καθώς και αν έχουν εκτεθεί άτομα στον ιό.

Σε προληπτική καραντίνα οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία σήμερα στα δικαστήριο

Το κρούσμα κορωνοϊού σε δικηγόρο που βρισκόταν σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου προκάλεσε ανησυχία και στην τοπική αστυνομία.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας έκανε γνωστό πως επικοινώνησε με τον Διευθυντή της ΔΑ Ακαρνανίας και ενημερώθηκε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί θα παραμείνουν στην οικία τους λαμβάνοντας οδηγίες απ τον ΕΟΔΥ για τις επόμενες ενέργειες τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.