Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Κορωνοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο διασωληνωμένος στο Ρίο

Κορωνοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο διασωληνωμένος στο Ρίο

Τρεις νοσηλευόμενοι με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας Είκοσι άτομα με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Σύμφωνα με τον καθηγητή κ. Χαράλαμπο Γώγο ο ένας εξ αυτών είναι διασωληνωμένος και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως πρόσθεσε σε δηλώσεις του στο tempo24.news ακόμη τρία περιστατικά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση αντιμετωπίζοντας βαριάς μορφής πνευμονία, ενώ η κατάσταση των υπολοίπων είναι καλύτερη με ήπια συμπτώματα.

Υπενθυμίζεται οτι ο διασωληνωμένος ασθενής, όπως από χθες έγραψε το tempo24.news, είναι επαγγελματίας από την Δυτική Αχαΐα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, δυστυχώς στις 3.15 τα ξημερώματα πέθανε ο 67χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό, μετά από πολυήμερη νοσηλεία.

Είναι το πρώτο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

O Μανώλης Αγιομυργιαννάκης, ήταν περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη Σπηλιόπουλου. Με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης, ζούσε στην Αμαλιάδα.

Εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών στις 2 Μαρτίου 2020 και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020.

Το πρωί της 10ης Μαρτίου, ο ασθενής παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15.

Είχε διαγνωστεί θετικός μετά από ταξίδι στο Ισραήλ. Ενα ταξίδι που είχε ως αποτέλεσμα έναν πληθυσμό 56 ατόμων θετικών στον κορωνοϊό και την πρώτη μεγάλη δέσμη μέτρων στη Δυτική Ελλάδα.

Πηγή: tempo24.news

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.