Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Ο κορωνοϊός ξεσκέπασε απιστία -Πήγε ταξίδι με την παράνομη σχέση του στην Ιταλία και κόλλησε

Ο κορωνοϊός ξεσκέπασε απιστία -Πήγε ταξίδι με την παράνομη σχέση του στην Ιταλία και κόλλησε

Τι σχέση μπορεί να έχει ο κορωνοϊός με την απιστία; Καμία φαινομενικά, ωστόσο, στην περίπτωση ενός άντρα η πανδημία αποκάλυψε την συζυγική προδοσία του….

Πολύ περίπλοκη έγινε η κατάσταση για έναν άντρα, ο οποίος απατούσε τη σύζυγό του, καθώς βγήκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από ένα πρόσφατο ταξίδι του στο εξωτερικό. Η ανυποψίαστη σύζυγος πίστευε πως ο άντρας της ήταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για δουλειές, όταν εκείνος αρρώστησε από κορωνοϊό. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, αυτό ήταν ένα ψέμα.

Ο σύζυγός της ήταν στην πραγματικότητα σε ερωτικό ταξιδάκι με την σύζυγό του, όπως αναφέρει η Sun. Ο άντρας, που φέρεται να είναι γύρω στα 30, αποκάλυψε στο ιατρικό προσωπικό την αλήθεια, ότι δηλαδή ήταν με μια άλλη γυναίκα στην Ιταλία.

«Ο ασθενής έγινε θέμα συζήτησης ανάμεσα στο ιατρικό προσωπικό. Η περίπτωσή του θα ήταν αστεία, εάν η κατάσταση δεν ήταν σοβαρή», ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα πηγή. «Νόμιζε πως είχε το τέλειο άλλοθι, αλλά δεν υπολόγιζε τον κορωνοϊό. Είναι σε έναν μικρό πανικό, περισσότερο για τη μοιχεία παρά για την υγεία του», πρόσθεσε η πηγή.

Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.