Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Κορονοϊός: Mέσα ατομικής προστασίας διέθεσε στο πυροσβεστικό προσωπικό της Αιτωλοακαρνανίας η Ένωση Πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων

Κορονοϊός: Mέσα ατομικής προστασίας διέθεσε στο πυροσβεστικό προσωπικό της Αιτωλοακαρνανίας η Ένωση Πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων

Στην αγορά και διάθεση μέσων ατομικής προστασίας έναντι του Κορονοϊού, συγκεκριμένα γάντια μιας χρήσης καθώς και ατομικές μάσκες, προέβη η Ένωση Πυροσβεστών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Η αξιοσημείωτη πρωτοβουλία ελήφθη ομοφώνως κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης.

Η παραλαβή των υλικών έγινε χθες, Δευτέρα 30 Μαρτίου, και από σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, ξεκίνησε η διάθεση τους στο σύνολο του πυροσβεστικού προσωπικού της συνδικαλιστικής δικαιοδοσίας της Ένωσης .

Συγκεκριμένα , μέλη του Δ.Σ., με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Φερτάκη, επισκέφτηκαν διαδοχικά όλες τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και τα Κλιμάκια του Νόμου Αιτωλοακαρνανίας και διέθεσαν συνολικά 320 ατομικές μάσκες πολλαπλών χρήσεων και 3000 γάντια μιας χρήσης.

«Η υγεία και η ατομική προστασία των Πυροσβεστικών υπαλλήλων οι οποίοι καλούνται για ακόμα μια φορά να δουλέψουν κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω και της πανδημίας του Κορονοϊού αποτελούν βασική προτεραιότητα για το ΔΣ της Ένωσης μας η οποία θα συνεχίσει εφόσον χρειαστεί να παίρνει ανάλογες πρωτοβουλίες με γνώμονα το συμφέρον και τις ανάγκες των Πυροσβεστών αλλά και της κοινωνίας γενικότερα», υπογραμμίζει η Ένωση Πυροσβεστών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Σημειώνει εξάλλου πως αύριο και μεθαύριο θα συνεχιστεί η διάθεση των  υλικών στο σύνολο του πυροσβεστικού προσωπικού που υπηρετούν στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Κλιμάκια του Νομού Αχαΐας και των Ιονίων Νήσων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.