Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Κορωνοϊός: μεταφορά και δεύτερου Αγρινιώτη στην Πάτρα μετά απο επιδείνωση της υγείας του

Ανησυχία στο Αγρίνιο πυροδότησε η αιφνίδια αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη. Προκάλεσε παράλληλα και πολλές ιχνηλατίσεις σε διάφορους χώρους και σε σχολείο ενώ αρκετοί συμπολίτες σπεύδουν να υποβληθούν σε τεστ.

Μια εξέλιξη ωστόσο έχει να κάνει με τον άνδρα που νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη  στο Νοσοκομείο Αγρινίου του οποίου η κατάσταση φέρεται να επιδεινώθηκε και για το λόγο αυτό προγραμματίζεται διακομιδή του στο  Νοσοκομείο του Ρίου. Εκεί θυμίζουμε πως νοσηλεύεται από την Παρασκευή άλλος ένας άνδρας από Αγρίνιο ο οποίος εξαρχής παρουσίασε βαριά συμπτωματολογία.

Τις περασμένες ημέρες προέκυψαν πέντε τουλάχιστον επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Αγρίνιο, τρία εξ αυτών σε εργαζόμενους του τοπικού ΕΚΑΒ. Πέραν των δυο προαναφερομένων οι τρεις υπόλοιποι ασθενείς αναρρώνουν στις οικίες τους.

Δεν αποκλείεται ωστόσο η πορεία των ιχνηλατήσουν να οδηγήσει και σε νέα κρούσματα την ώρα που εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ έχουν τεθεί σε καραντίνα εν αναμονή και των αποτελεσμάτων των νέων τεστ. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ΕΚΑΒ Αγρινίου έχουν προκύψει ακόμη δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.