Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Νέα αυστηρότερα μέτρα: Προς οριζόντια επιβολή ωραρίου στην εστίαση

Νέα αυστηρότερα μέτρα: Προς οριζόντια επιβολή ωραρίου στην εστίαση

Νέα μέτρα από την κυβέρνηση για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Ολοταχώς για νέα μέτρα προχωρά η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά στο μέτωπο του κορωνοϊού και στην αποτροπή της ραγδαίας εξάπλωσής του. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις από την κυβέρνηση με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων κι όπως μετέδωσε ο Σπύρος Μουρελάτος από τη συχνότητα του Open TV είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο οριζόντιας επιβολής ωραρίου στα κέντρα διασκέδασης, έως τα μεσάνυχτα.

Εξάλλου, στο τραπέζι είναι και η επέκταση του μοντέλου της Μάλτας, δηλαδή η προσκόμιση υποχρεωτικού τεστ 72 ωρών και για άλλες χώρες που έχουν υψηλό επιδημιολογικό φορτίο. Πολύ μεγάλη είναι η ανησυχία για τα βόρεια σύνορά μας με Αλβανία, Σερβία, Ρουμανία κι εξετάζεται αν θα επεκταθούν ή αν θα αυστηροποιηθούν τα μέτρα που είναι σε ισχύ εδώ κι εβδομάδες.

Ολοένα απομακρύνεται και το ενδεχόμενο να διεξαχθεί τελικά η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, αλλά ακόμα κι αν θα διεξαχθεί, υπό άλλους όρους, είναι αμφίβολο αν θα παραστεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σε δήλωσή του μετά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (10/8) υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε: «Δυστυχώς, η μετάδοση του ιού, παρουσιάζει επικίνδυνα αυξητικές τάσεις. Κάνω για μια ακόμα φορά, έκκληση, στη νεολαία και στους πολίτες που δεν τηρούν τα βασικά μέτρα ατομικής προστασίας, μάσκες, κανόνες υγιεινής, αποστάσεις ασφαλείας, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους, απέναντι στις ευπαθείς ομάδες, στους υπόλοιπους συμπολίτες μας και στη χώρα. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις μέτρων από την Προεδρεία της Κυβέρνησης».

Πηγή: ethnos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ…ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 12 ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΚΟΛΛΑΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.