Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Κορονοϊός: Ουρές και συνωστισμός σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές αγορές – “Θα τις κλείσουμε” προειδοποιεί ο Παπαθανάσης

Κορονοϊός: Ουρές και συνωστισμός σε σούπερ μάρκετ και λαϊκές αγορές – “Θα τις κλείσουμε” προειδοποιεί ο Παπαθανάσης

“Θα κλείνουν οι λαϊκές αγορές εάν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας”, λέει σε ανάρτησή του ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Το ηλιόλουστο πρωινό και η απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα σούπερ μάρκετ αυτή την Κυριακή, προκάλεσε μαζική έξοδο των πολιτών για ψώνια.

Οι περισσότεροι φορώντας μάσκες και γάντια στήθηκαν στις ουρές των σούπερ μάρκετ, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που ψώνισαν από τις λαϊκές αγορές τα τρόφιμα που χρειάζονταν.

Αποτέλεσμα αυτών ήταν να δημιουργηθεί συνωστισμός και να μην τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας που επιβάλλουν τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Προειδοποίηση Παπαθανάση
“Θα κλείνουν οι λαϊκές αγορές εάν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας”. Αυτό σημείωσε σε ανάρτησή του, στο twitter, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Στο μήνυμα του ο υφυπουργός αναφέρει: “Θέλουμε τις λαικές αγορές ανοιχτές εφόσον συμμορφώνονται με τους κανόνες για την δημόσια υγεία που ανακοινώνει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Σε αναφορά της υπηρεσίας μας ή της αστυνομίας για μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας, τότε, η λαϊκή αγορά αυτή θα κλείσει”.

Thetoc.gr 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.