Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Κορωνοϊός: Προληπτικοί έλεγχοι στον Άγιο Ηλία Αιτωλικού, Αστακό και Πρόδρομο την Τρίτη

Κορωνοϊός: Προληπτικοί έλεγχοι στον Άγιο Ηλία Αιτωλικού, Αστακό και Πρόδρομο την Τρίτη

Κορωνοϊός: Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021, από τις 11 το πρωί, η κινητή μονάδα αιμοληψίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας θα βρίσκεται στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ηλία Αιτωλικού, για τη διενέργεια δωρεάν προληπτικών δειγματοληπτικών ελέγχων για Covid 19 σε πολίτες που θα προσέρχονται με το αυτοκίνητο (drive through), αλλά και πεζοί.

Οι έλεγχοι θα διενεργηθούν κατόπιν σχετικού αιτήματος της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρίας Σαλμά, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των προληπτικών μέτρων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊου Covid 19.

Στο πλαίσιο αναχαίτισης και περιορισμού της διασποράς της Covid-19 εξάλλου, ο Δήμος  Ξηρομέρου διοργανώνει αυριο, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με τις Κινητές Ομάδες Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ) και την 3η Τ.ΟΜ.Υ. Αγρινίου, δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους στους κατοίκους Αστακού (από ώρες 12:00 μ.μ. – 02:30 μ.μ.) και Πρόδρομου ( 09:30 π.μ. – 11:30 π.μ.)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.