Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, 2022

Κορωνοϊός: σε εξέλιξη έρευνα για μη εφαρμογή των μέτρων σε εκκλησία του Αγρινίου

Κορωνοϊός: σε εξέλιξη έρευνα για μη εφαρμογή των μέτρων σε εκκλησία του Αγρινίου

Έρευνα για μη τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού σε εκκλησία του Αγρινίου είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr.

Η έρευνα διεξάγεται με εισαγγελική εντολή που δόθηκε μετά από καταγγελίες συμπολίτη πως στον εν λόγω ναό δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία.

Η κατάσταση που επικρατεί στη συγκεκριμένη εκκλησία είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία και κατά καιρούς αντικείμενο συζητήσεων ωστόσο η αναφορά του συμπολίτη κινητοποίησε τις εισαγγελικές αρχές για την παραγγελία προκαταρκτικής έρευνας.

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας έχουν κληθεί και προσέλθει για καταθέσεις κάποιοι ενορίτες.

Φωτό αρχείου 

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

  1. Τέκτων

    Αφού οι αρνητές θέλουν να συναντήσουν τον δημιουργό τους κοιτώντας τα ραδίκια ανάποδα, γιατί δεν τους αφήνουν;

  2. ρρρρ

    καταρες στον πολιτη που εφτιαξε την καταγγελια.

  3. Δομνα

    Εδώ φαινόταν φως φανάρι που γύριζε μεγάλος άνθρωπος χωρίς μάσκα παντού πο να βλέπετε στην Αγία Τριάδα οι κύριες φόραγαν την μάσκα έξω από τον Ιερό ναό και μέσα τις έβγαζαν ούτε γάτα ούτε ζημιά κανένα μέτρο άλλο η ανωτέρω θεία δύναμη άλλο η πανδημία τα μέτρα ισχύουν παντού από ποτέ οι ιερείς κάνουν τους επιστήμονες και πιστοί ξαφνικά τους ακούνε και πριν την πανδημία ακουγαν Παππά και άδειαζαν άντε σταματήστε το εδώ το θέμα χάθηκαν τόσες χιλιάδες ανθρωποι έλεος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.