Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Κορονοϊός: στην περιοχή του Αγρινίου και τα χθεσινά κρούσματα-Στα 33 έτη ο Μ.Ο. ηλικίας των ασθενών στην Αιτωλοακαρνανία

Κορονοϊός: στην περιοχή του Αγρινίου και τα χθεσινά κρούσματα-Στα 33 έτη ο Μ.Ο. ηλικίας των ασθενών στην Αιτωλοακαρνανία

H ανησυχία στην κυβέρνηση αλλά και στους επιστήμονες είναι έκδηλη για το γεγονός πως παραμένει αυξημένος ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Η Αιτωλοακαρνανία ωστόσο δεν είναι στις περιοχές που βρίσκονται στο «κόκκινο» ωστόσο τακτική είναι η παρουσία της στη λίστα κατανομής των κρουσμάτων που ανακοινώνει σε ημερήσια βάση ο ΕΟΔΥ.

Χθες, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 438 νέα κρούσματα στη χώρα κατανέμοντας τα τρία στην Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες του agrinionews.gr , αφορούν και οι τρεις περιπτώσεις (δυο ανδρών και μιας γυναίκας) την περιοχή του Αγρινίου, δυο είναι στην πόλη και ένα σε κοντινό χωριό.

Ένα εξάλλου από τα αξιοσημείωτα στοιχεία είναι ο μέσος όρος όσων έχουν νοσήσει από κορονοϊό στην Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, διαμορφώνεται  στα 33 έτη, αντίστοιχο δηλαδή με τον πανελλήνιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.