Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Κορωνοϊός: Σύσκεψη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Αγρίνιο

Κορωνοϊός: Σύσκεψη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Αγρίνιο


Σε εγρήγορση βρίσκεται και η εκπαιδευτική κοινότητα του Αγρινίου για το θέμα του κορονοϊού καθώς καλείται να χειριστεί ψύχραιμα το πρόβλημα που βρίσκεται προ των πυλών της περιοχής μας.

Εκτός της σύσκεψης της δημοτικής αρχής που έλαβε χώρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, πριν λίγη ώρα έληξε και οι σύσκεψη των διευθυντών των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων που έλαβε χώρα σε αίθουσα του 16ου δημοτικού σχολείου με πρωτοβουλία του Δήμου Αγρινίου και της Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας Χρήστος Κολοβός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλίας Παπαχρήστος και όλοι οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων του δήμου αλλά και οι προϊστάμενοι των νηπιαγωγείων του.

Στη συνάντηση δόθηκαν εκ νέου οι οδηγίες του ΕΟΔΥ από τον δήμο στους διευθυντές και υπήρξε η σχετική ενημέρωση για το επίπεδο ετοιμότητας σε περίπτωση εμφάνισης ύποπτου κρούσματος σε σχολείο. Σημειώνεται ότι όπως είχε ανακοινώσει ο Δήμος Αγρινίου, τα σχολεία θα απολυμανθούν προληπτικά το Σαββατοκύριακο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.