Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Κορονoϊός: Τελευταία προειδοποίηση για τις λαϊκές αγορές – Ποιες κινδυνεύουν με «λουκέτο»

Κορονoϊός: Τελευταία προειδοποίηση για τις λαϊκές αγορές – Ποιες κινδυνεύουν με «λουκέτο»

Ξεκάθαρο μήνυμα για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την εξάπλωση του κορoνοϊού στη χώρα μας.

Ξεκάθαρο μήνυμα για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών έστειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την εξάπλωση του κορονoϊού στη χώρα μας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «θέλουμε τις λαϊκές αγορές ανοιχτές. Σήμερα δεν ήταν η κατάσταση που έπρεπε. Ξεκαθαρίζουμε τα εξής. Από τη Δευτέρα, όποια λαϊκή αγορά δεν τηρεί τα μέτρα, τότε θα υπάρξει οριστικό κλείσιμό της».

Διαβάστε επίσης: Σε 300 ασθενείς η χορήγηση κολχικίνης στην Ελλάδα – Πότε αναμένονται αποτελέσματα
Νωρίτερα, στο ζήτημα είχε αναφερθεί και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης. Σε ανάρτησή του, στο Twitter, τόνισε πως «θα κλείνουν οι λαϊκές αγορές εάν δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας».

«Θέλουμε τις λαϊκές αγορές ανοιχτές εφόσον συμμορφώνονται με τους κανόνες για την δημόσια υγεία που ανακοινώνει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Σε αναφορά της υπηρεσίας μας ή της αστυνομίας για μη τήρηση των κανόνων ασφαλείας, τότε, η λαϊκή αγορά αυτή θα κλείσει» ήταν το μήνυμά του.

Πηγή: in.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.