Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Κορωνοϊός: Τέσσερα θετικά rapid στις δειγματοληψίες στο Νεοχώρι

Κορωνοϊός: Τέσσερα θετικά rapid στις δειγματοληψίες στο Νεοχώρι

Eπιπλέον rapid tests σε περιοχές με μεγάλη πυκνότητα πληθυσμών Ρομά διενήργησε ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου με την βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Παραρτήματος Μεσολογγίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Σήμερα, Κυριακή 9 Μαΐου, έγιναν συνολικά περισσότερα από 150 τεστ στο κοινοτικό κατάστημα Νεοχωρίου και τον οικισμό των Ρομά στη Μαγούλα.

Σε εκείνα που πραγματοποιήθηκαν στο Νεοχώρι προέκυψαν τέσσερα θετικά δείγματα, τρία από τα οποία αφορούσαν κατοίκους γειτονικής Δημοτικής Ενότητας.

Το σύνολο των tests που διενεργήθηκαν στον οικισμό των Ρομά ήταν όλα αρνητικά σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Μεσολογγίου Μ. Γούργαρη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η κ. Γούργαρη:

«Ολοκληρώθηκε με απόλυτη τάξη η διαδικασία των rapid tests στο Δημαρχείο Οινιαδών και τον οικισμό των Ρομά στη Μαγούλα. Διενεργήθηκαν συνολικά περισσότερα από 150 tests.
Σε εκείνα που πραγματοποιήθηκαν στο Νεοχώρι προέκυψαν 4 θετικά δείγματα, 3 από τα οποία αφορούσαν κατοίκους γειτονικής δημοτικής ενότητας.

Το σύνολο των tests που διενεργήθηκαν ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΌ ΤΩΝ ΡΟΜΆ ΉΤΑΝ ΌΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΆ!

Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο άνθρωπο και γιατρό κύριο Αριστείδη Τριβλή, την Ελπιδα Δροσου , τον Μακης Αγγελοπουλος την Ιωαννα Νικολοβγενη. την Σόφη Αχτύπη την Aggeliki Euaggelou και την @Αφροδίτη Αγγελοπούλου αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που επιμένουν να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα και να επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.