Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κορωνοϊός: το επίδομα να δοθεί σε όλους, ζητούν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο

Κορωνοϊός: το επίδομα να δοθεί σε όλους, ζητούν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο

Δεν είναι μόνο το υγειονομικό σκέλος που απασχολεί τους εργαζόμενους και στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Είναι και το οικονομικό. Και σε αυτή τη συγκυρία  είναι απόλυτα συνυφασμένα.

Προκαλούν λοιπόν έντονη αντίδραση στους κόλπους των εργαζομένων οι πληροφορίες  πως το δώρο ή επίδομα  σε ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και λοιπό προσωπικό προγραμματίζεται να δοθεί μόνο σε όσους έχουν εμπλοκή με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Τις σχετικές πληροφορίες  επιβεβαιώνει και το έγγραφο που εστάλη από τις ΥΠΕ στα νοσοκομεία με το οποίο ζητούνται  στοιχεία όσων απασχολούνται σε κλινικές και ΜΕΘ covid. Μάλιστα ζητήθηκε η αποστολή των στοιχείων έως και την περασμένη Παρασκευή.

Οι εργαζόμενοι  διαμαρτύρονται και υποστηρίζουν πως είναι υποχρέωση της πολιτείας να δοθεί το επίδομα σε όλους και όχι μόνο σε αυτούς που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή» της μάχης.  Υπογραμμίζουν πως πρέπει να γίνει ότι  και το Πάσχα όταν και δόθηκε σε όλους οικονομική ενίσχυση λόγω της πανδημίας.

Για το ζήτημα η ΠΟΕΔΗΝ  έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια που θα λάβει χώρα σήμερα, Δευτέρα 23/11. Αναμένεται λοιπόν το τοπίο να ξεκαθαρίσει.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.