Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Κορωνοϊός: Τρίτη δόση για τους φιλοξενούμενους του Σελίβειου Γηροκομείου Μεσολογγίου

Κορωνοϊός: Τρίτη δόση για τους φιλοξενούμενους του Σελίβειου Γηροκομείου Μεσολογγίου

Εμβολιάστηκαν με την αναμνηστική (3η δόση Pfizer BioNTech) 60 φιλοξενούμενοι του Σελίβειου Γηροκομείου Μεσολογγίου την Παρασκευή 8/10.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και η αναπληρώτρια διοικήτρια του Γ.Ν.Ν. Μεσολογγίου Ελένη Φιλιπποπούλου, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα της διευθύντριας του γηροκομείου Ρούλας Κουτσαγγέλη και ενέκριναν την πραγματοποίηση των εμβολιασμών στους χώρους του ιδρύματος.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, Άρης Τριβλής, σε ανάρτηση του σημείωσε ακόμη τα εξής:

«Ευχαριστώ από καρδιάς την επισκέπτρια υγείας και υπεύθυνη του εμβολιαστικού κέντρου Γ.Ν.Ν.Μεσολογγίου, Βασιλική Πόλκα για την άψογη οργάνωση και προετοιμασία του εμβολιασμού και την νοσηλεύτρια Αναστασία Καραγκούνη που εμβολίασε και τους 60 φιλοξενούμενους του Σελίβειου.

Ευχαριστώ επίσης ιδιαίτερα την διευθύντρια και το προσωπικό για την θερμή τους υποδοχή και την ουσιαστική βοήθεια που παρείχαν στην προετοιμασία και διενέργεια των εμβολιασμών των φιλοξενούμενων του γηροκομείου επί κλίνης.

Οι εμβολιασμοί στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Γ.Ν.Ν. Μεσολογγίου συνεχίζονται κανονικά.

Οι πολίτες εμπιστεύονται το εμβόλιο και τις συμβουλές των ειδικών . Με τον εμβολιασμό γινόμαστε ΟΛΟΙ κρίκοι μιας αλυσίδας που μας προστατεύει από τον Sars-cov-2. Η αλυσίδα αυτή δυναμώνει και μεγαλώνει συνεχώς , για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Άντε καλά μνημόσυνα τώρα στους κακομοίρηδες τους ηλικιωμένους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.