Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Κορωνοϊός: ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου

Κορωνοϊός: ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου

Στη «μάχη» του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό ρίχτηκε από σήμερα, Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021, και το Κέντρο Υγείας Αγρινίου.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη καθώς πλέον τα εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό είναι τρία και ελπίζεται να επιταχυνθεί η διαδικασία καθώς στην Αιτωλοακαρνανία οι ρυθμοί δεν είναι και οι ιδανικότεροι (1484 εμβολιασμοί έγιναν μέχρι χθες).

Στο Κέντρο Υγείας Αγρινίου τα εμβόλια παρελήφθησαν χθες, η διαδικασία ξεκίνησε στις 8:00 το πρωί και η προσέλευση είναι αθρόα προς το παρόν ενώ η διαδικασία κυλά ομαλά, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο agrinionews.gr ο διευθυντής Βασίλης Σκορδάς.

Ο κάθε εμβολιασμός διαρκεί περί τα 15′ ενώ έχουν διαμορφωθεί δύο δωμάτια εμβολιασμών, χώρος αναμονής και διαλογής στην είσοδο.

Παράλληλα, παρέχεται βοήθεια για τη συμπλήρωση εντύπου που πρέπει να υποβληθεί μετά τον εμβολιασμό σε όσους δεν μπορούν.

Με το πέρας της διαδικασίας το ηλεκτρονικό σύστημα για τους εμβολιασμούς αποστέλλει στο κινητό που έχει δηλωθεί την ημέρα και ώρα του ραντεβού για την επαναληπτική/ δεύτερη δόση.

Δίδεται παρόλα αυτά και σε έντυπη μορφή, καθότι ο λόγος για ηλικιωμένους, Θυμίζουμε πως πλέον εμβολιάζεται και η ηλικιακή ομάδας των 80-84 ετών.

Για όλες τις περιπτώσεις μη προσέλευσης ή ακύρωσης ραντεβού υπάρχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον πολίτη και η δόση που του αναλογούσε παρέχεται σε ένστολο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.