Τρίτη, Μάιος 21, 2019

Κορυφώνεται η αγωνία: δύτες στη λίμνη Στράτου για το βυθισμένο όχημα

Κορυφώνεται η αγωνία για τις εξελίξεις  στην υπόθεση της εξαφάνισης της 35χρονης Αγρινιώτισσας το όχημα της οποίας εκτιμάται πως βυθίστηκε στην τεχνητή  λίμνη Στράτου.

Από τις πρωινές ώρες σήμερα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση κατάδυσης των δυτών της 6ης ΕΜΑΚ οι οποίοι θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν το όχημα βρισκόμενοι ήδη με τη βάρκα στο σημείο που εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι  κηλίδες καυσίμου.

Στο σημείο των ερευνών βρίσκονται ως  ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας  Αρχιπύραρχος Ιωάννης Πετρούτσος ,  ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών  Αιτωλοακαρνανίας  Χριστόφορος Μπόκας , ο διοικητής της Π.Υ. Αγρινίου Στρ.Πετράκης  και ο διοικητής 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος.

Θυμίζουμε πως από προχθές το πρωί έχει σημάνει συναγερμός μετά την εξαφάνιση της 35χρονης που αποχώρησε από την οικία της με το όχημα της. Όλα τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών συνηγορούσαν πως πρόκειται για σοβαρή υπόθεση και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Σπολάιτας και της τεχνητής λίμνης Στράτου.

Χθες το μεσημέρι Πυροσβέστες εντόπισαν συντρίμμια οχήματος που εκτιμάται ότι έπεσε στη λίμνη από την πλευρά της Σπολάιτας. Όλα τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αρχές οδήγησαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για το όχημα της  35χρονης. Η περιοχή μάλιστα είναι οικεία στην 35χρονη.

Λόγω των δυσμενών συνθηκών ωστόσο χθες δεν κατέστη δυνατή η πτώση των δυτών για το όχημα που εκτιμάται πως βρίσκεται σε βάθος 18-20 μέτρων.  Σήμερα ωστόσο η επιχείρησε ξεκίνησε με το πρώτο φως της ημέρας.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.