Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019

Κώστας Κιτσοπάνος: «Με την Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση και τον Π. Τσιχριτζή για την παραγωγική ανασυγκρότηση»

kitsopanos-kostas
«Ο θεσμός του Επιμελητηρίου, ένα σημαντικότατο εργαλείο στήριξης της επιχειρηματικότητας, έχει ονοματεπώνυμο για τον νομό μας, την Αιτωλοακαρνανία: Παναγιώτης Τσιχριτζής«, τονίζει σε δήλωση του ο Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος, ιδιοκτήτης της επιχείρησης ΚΤΕΟ Αγρινίου Α.Ε. και υποψήφιος με τον συνδυασμό της “Ενωτικής Επιμελητηριακής Δράσης” στον τομέα των υπηρεσιών.

Στο μήνυμα του ο κ. Κιτσοπάνος επισημαίνει:
Ο νομός μας, τόσο πλούσιος σε φυσικούς πόρους αλλά και έμψυχο δυναμικό, έχει σημαντική υστέρηση στους περισσοτέρους δείκτες ανάπτυξης της οικονομίας της χώρα μας.
Αιτία, τόσο οι κεντρικές πολιτικές αλλά και η αποδιοργάνωση της παραγωγικής διαδικασίας.

Αν πιστεύετε πως αξίζει να εκπροσωπείται επάξια, να προβάλλεται  και να παίζει σημαντικό ρόλο στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, τόσο σε τοπικό, όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Η πρόταση είναι μία.

enotiki-epimelitiriaki-drasi

Στηρίξτε στις ερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές τον συνδυασμό Ενωτική Επιμελητηριακή Δράση του Παναγιώτη Τσιχριτζή.
Τον πρόεδρο που έβαλε το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας αλλά και την περιοχή μας ολόκληρη, στον χάρτη των σημαντικότερών σημείων παραγωγής δράσεων και υλοποίησης προγραμμάτων σε εθνικό και όχι μόνο επίπεδο.

“Η Εταιρεία μας, ΚΤΕΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΕ που βρίσκεται επί του κόμβου σταδίου, μου δίνει την δυνατότητα να συμμετάσχω στον συνδυασμό του Παναγ. Τσιχριτζή ,πιστεύοντας στο σημαντικό έργο που έχει πραγματοποιηθεί για τον νομό μας και τον επιμελητηριακό θεσμό έως τώρα, αλλά και τη συνέχιση αυτού.

Επιστρατεύομαι κι εγώ σ’αυτή τη δυναμική προσπάθεια, στον τομέα των υπηρεσιών, με στόχο την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και της τοπικής οικονομίας κατ’ επέκτασιν.

Συνάδελφε,
μαζί μπορούμε ανατρέψουμε την αρνητική πορεία που βρίσκεται η πατρίδα μας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και δράσεις, στήριξης της παραγωγικής ανασυγκρότησης της περιοχής μας.”

                                                                                 Ημερ/νία εκλογών    10-11/12/2017

Κιτσοπάνος Χ. Κων/νος.

Τηλ: 6949666090

23584466_2144646802429394_2091731968_n

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.