Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Κώστας Λύρος: “Συνεχίζουμε για βέβαιη νίκη την άλλη Κυριακή, κόντρα σε μεθοδεύσεις και υπόγειες διαδρομές”

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων για τον δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, ο Κώστας Λύρος που περνά στον β’ γύρο των εκλογών με ελάχιστη διαφορά από τον Νίκο Καραπάνο, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δημότες του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, που με την ψήφο τους στήριξαν την «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στις χθεσινές εκλογές.

Τα μηνύματα, που λάβαμε από τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την αισιοδοξία μας ότι οι υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μαςn θα αναλάβουν το μέλλον της δημοτικής αρχής. Οι δημότες γύρισαν την πλάτη στο ετερόκλητο σύστημα εξουσίας, που βύθισε τον Ιερό Δήμο στην ανυποληψία και την παρακμή.

Σε απάντηση των μεθοδεύσεων, των υπόγειων διαδρομών, και των ανήκουστων προεκλογικών και όχι μόνο συμπεριφορών της απερχόμενης δημοτικής αρχής η «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» έρχεται να ενώσει την κοινωνία , να απλώσει γέφυρες και να αναλάβει το ρόλο, που η κοινωνία την καλεί να υπηρετήσει .

Κάναμε έναν έντιμο και καθαρό προεκλογικό αγώνα, τον όποιο θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική νίκη την προσεχή Κυριακή.

Το κλίμα αισιοδοξίας και η αίσθηση της βέβαιης νίκης που έρχεται, διακατέχει όλο τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ μας, που ενωμένος προχωρά να ολοκληρώσει το έργο που ξεκίνησε.

Από το γραφείο του συνδυασμού Δημιουργική Ανατροπή

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.