Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Κώστας Παπαευθυμίου: “Δυναμικά την Κυριακή για τη μεγάλη νίκη με Δήμαρχο την Χριστίνα Σταρακά”

Κώστας Παπαευθυμίου: “Δυναμικά την Κυριακή για τη μεγάλη νίκη με Δήμαρχο την Χριστίνα Σταρακά”

Ο Κώστας Παπαευθυμίου ο οποίος εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της Χριστίνας Σταρακά, “Αγρίνιο Μπορείς”, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους τον στήριξαν στις εκλογές της 26ης Μαΐου και τονίζει μεταξύ άλλων ότι “συνεχίζουμε δυναμικά την Κυριακή 2 Ιουνίου για τη μεγάλη νίκη του δήμου Αγρινίου με δήμαρχο την Χριστίνα Σταρακά”.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Κώστα Παπαευθυμίου αναφέρει τα εξής:

Θέλω μέσα από τη καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν και με εκλέξανε να έχω φωνή και παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα αυτούς που ξεχώρισαν τον πολιτικό χώρο από το άτομο και στήριξαν το πρόσωπο μου…

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και θα αγωνιστώ για το καλό όλων των δημοτών. Είμαι αισιόδοξος για την επόμενη μέρα. Σε ό,τι με αφορά, θα είμαι πάντα παρών .

Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους υποψηφίους του συνδυασμού μας και όλους τους αφανείς ήρωες οι οποίοι έδωσαν έναν δυνατό και έντιμο προεκλογικό αγώνα. Υπόσχομαι ότι οι δεσμεύσεις μας αν και εσείς το θελήσετε την Κυριακή με την ψήφο σας… θα γίνουν πράξεις βάζοντας το Αγρίνιο στη θέση που του αξίζει.

Συνεχίζουμε δυναμικά την Κυριακή 2 Ιουνίου για τη μεγάλη νίκη του δήμου Αγρινίου με δήμαρχο την Χριστίνα Σταρακά.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, ένα ευχαριστώ που είναι ένα τίποτα μπροστά στους ανθρώπους που με στήριξαν…. Σας ευχαριστώ όλους!

Την Κυριακή όλοι στις κάλπες και μην ξεχνάτε το Αγρίνιο Μπορεί διαφορετικά!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.