Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Κωστούλας: «Δεν με βρήκε σύμφωνο η απόφαση για διακοπή, θα έπαιρνε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Αντίθετος από την αρχή ήταν με τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Φώτης Κωστούλας, όπως δήλωσε και μίλησε για το προβάδισμα που είχε ο ΠΑΟΚ για τον τίτλο, το οποίο έχασε μετά τα ντέρμπι. Αναλυτικά μίλησε στον Fair Play 96,1 fm για: 
ÄÓ ÓÏÕÐÅÑ ËÉÃÊ-την επανέναρξη της Superleague: «Νομίζω το πρωτάθλημα αργά η γρήγορα θα ξεκινήσει. Όλες οι ομάδες θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν τον κανονισμό. Και εμείς όταν υπογράψαμε δεν ήμασταν σύμφωνοι σε όλα αυτά που έλεγε ο κ.Βασιλειαδης. Νομίζω η συμφωνία για την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει αργότερα, και δεν θα σταθούμε μόνο σε αυτά τα 8 σημεία. Για αυτό εμείς το υπογράψαμε. Είμαστε εδώ για να το ξανασυζητήσουμε. Ίσως χρειαστούν διορθώσεις και αλλαγές».
-την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος: «Δεν με βρήκε καθόλου σύμφωνο η διακοπή. Την θεώρησα εντελώς λάθος κίνηση. Αυτές οι κινήσεις δεν βοηθάνε κανέναν. Την πληρώνουν όλες οι ομάδες, και κυρίως οι μικρότερες ομάδες. Περισσότερο στο οικονομικό κομμάτι. Οι λύσεις με αυστηρότερες ποινές θα βοηθήσουν. Αλλά οι νομοί του ΚΑΠ δεν εφαρμόζονται όπως θα έπρεπε, ως αναφορά της μεγάλες ομάδες. Εκεί κάποιοι κλείνουν τα μάτια».
-την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ: «Ήταν μια πολύ ατυχή στιγμή για τον Σαββίδη. Δεν θα έπρεπε να το έχει μαζί του στο γήπεδο. Ήταν μια ατυχή στιγμή και πολλοί αυτό το εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ. Τον στιγμάτισαν για πολλά χρόνια. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πήραν το θέμα και το μεγάλωσαν».
-τα δυο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Η κίνηση του φίλαθλου να πετάξει το χαρτί, βοήθησε τον Ολυμπιακό να περάσει το δικό του. Επίσης μια εισβολή μέσα στον αγωνιστικό χώρο πάντα τιμωρείται. Είναι κρίμα για τον ΠΑΟΚ, γιατί είχε μια παρά πολύ καλή ομάδα και ήταν πολύ κοντά στο στόχο του. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα».
-την πορεία του Παναιτωλικού: «Ανησυχήσαμε μήπως μπούμε σε περιπέτειες, αλλά επανήλθαμε. Αποφύγαμε τα χειρότερα και θα μπορούσαμε με λίγο τύχη να είμαστε και ψηλότερα. Η σκέψη είναι να συνεχίσει ο Δέλλας. Υπάρχει θέληση και από τις δυο πλευρές. Δεν πρόκειται να αφήσω την ομάδα».

http://www.sport-fm.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.