Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Κωστούλας: Πουλάω την ομάδα μόνο σε όποιον της εξασφαλίζει υγιές μέλλον

ΚωστούλαςΜετά και τις πρόσφατες καταιγιστικές εξελίξεις στα διοικητικά αλλά και στα προπονητικά θέματα του Παναιτωλικού είναι φυσιολογικό ο, συντόμως μόνο μεγαλομέτοχος σύμφωνα με την εκπεφρασμένη του επιθυμία, Φώτης Κωστούλας να είναι ένα από τα πιο επίκαιρα πρόσωπα στην ποδοσφαιρική πιάτσα.

Το agrinionews.gr επικοινώνησε μαζί του για να τον ρωτήσει πως φαντάζεται την επόμενη μέρα του Παναιτωλικού κι αν για τον ίδιο η πώληση της ομάδας είναι κάτι που πρέπει να γίνει με κάθε τρόπο και άμεσα: «Όχι με κάθε τρόπο», είναι η απάντησή του κ. Κωστούλα. «Αν υπονοείτε αυτό, δεν έχω σκοπό να αφήσω την ομάδα στα χέρια κάποιου που θα καταργήσει σε ένα δύο χρόνια ότι καλό φτιάχτηκε. Έχουν υπάρξει άλλωστε κρούσεις αλλά εγώ έκρινα ότι δεν είχαν τα εχέγγυα να εγγυηθούν το μέλλον της ομάδας».

Αυτό σημαίνει ότι δεν πουλάει απλά και μόνο για να αποδεσμευτεί, γιατί βαρέθηκε; «Εξήγησα ότι πλέον δεν μπορούν όλα να γίνονται με τη φυσική μου παρουσία. Είναι άδικο και για εκείνους που τρέχουν τον σύλλογο κι εγώ από την πλευρά μου δεν έχω πια την ίδια επιθυμία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα δώσω την ομάδα σε κάποιον ή κάποιους που θα παρουσιάσουν απλά ένα αντίτιμο. Θέλω να ξέρω ότι η ομάδα θα έχει υγιές μέλλον μπροστά της. Έχουμε δημιουργήσει κάτι για την πόλη και όποιος θέλει να εμπλακεί θα πρέπει αν δείξει ότι έχει χρήματα αλλά και πλάνο για να υπάρξει μετάβαση σε άλλη εποχή», εξηγεί.

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προέλθει από την τοπική κοινωνία; «Για όσους γνωρίζουν τα σημερινά μεγέθη είναι απλή η απάντηση. Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος από την πόλη θα μπορούσε να αναλάβει τόσο μεγάλο οικονομικό βάρος. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια τέτοια περίπτωση. Άλλωστε το έχουν καταλάβει όλοι πως στο σημερινό ποδόσφαιρο η χασούρα είναι μεγάλη, αυτά που λεγόταν κάποτε για “μαγαζιά γωνία” και άλλα παρόμοια δεν ισχύουν», καταλήγει ο κ. Κωστούλας.

 

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ευπλους

    Πολυ σωστος ο προεδρος μιας και πανω απ ολα ειναι παναιτωλικος απο μικρο παίδι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.