Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Ο Κωστούλας με τα εγγόνια, το “μένω στην ομάδα” και η Σουηδία του κάμπου!

Μερικές φορές οι δημοσιογράφοι πιάνουν τον σφυγμό των ημερών και δεν δίνουν σημασία σε κάτι που αναφέρεται σε μια συνέντευξη ή σε ένα θέμα όπως θα έκαναν σε κάποια άλλη εποχή.

Διαβάζοντας τη συνέντευξη του Φώτη Κωστούλα σουηδική εφημερίδα Aftonbladet βλέπουμε μέσα μια είδηση που παλιότερα θα ήταν σίγουρα πάνω στην επικεφαλίδα. “Είχα σκοπό και να πουλήσω το μερίδιό μου στην ομάδα, αλλά η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έκανε δύσκολο το ενδεχόμενο αποχώρησής μου. Είναι δύσκολο να βρεθεί νέος επενδυτής, οπότε μάλλον θα συνεχίσω”. Ωραία, άρα έκλεισε αυτό το θέμα, μένει ο άνθρωπος και πάει για άλλα ο Παναιτωλικός!

Περνάει έτσι άβρεχο αυτό το ζήτημα, όμως παλιότερα θα ήταν το κεντρικό θέμα και θα αντιμετωπιζόταν και αναλόγως. Μην ξεχνάμε ότι κάποτε ήταν πολλοί έτοιμοι να πάρουν την ομάδα, να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να βρουν… παπούτσι, που λέει και μια ψυχή.

Κατά τα λοιπά, η συνέντευξη έχει πολύ ανθρώπινο στοιχείο, θα τολμούσαμε να πούμε.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού για πρώτη φορά αναφέρει τα εγγόνια του και πως έχει δεσμευθεί στον εαυτό του να είναι μια εβδομάδα τον μήνα μαζί τους στην Σουηδία (κοίτα να δεις κι εμείς δεν μπορούμε να πάμε ούτε στα… ΙΚΕΑ στα Γιάννενα!) ή πως είδε όλα αυτά τα χρόνια άλλους ιδιοκτήτες να κοροϊδεύουν και να κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο, στήνοντας ολόκληρη βιομηχανία. Εντάξει, δεν είπε τι… πούλαγε αυτή η βιομηχανία αλλά αυτά εννοούνται.

Εκείνο, πάντως, που μας έκανε εντύπωση είναι η επιρροή της Σουηδίας στον τρόπο σκέψης του, κάτι που εμείς εδώ δεν το καταλαβαίνουμε αλλά μπορεί να το καταλαβαίνει κάποιος οπαδός στα Γιάννενα ή στην Πάτρα, για παράδειγμα, που μάλλον θα ήθελε να έχει μεγαλομέτοχο τον Κωστούλα στην ομάδα του. Ο Παναιτωλικός δεν έχει μόνο τα χρώματα της Σουηδίας, με άλλα λόγια.

Κοίτα να δεις ρε φίλε που, αντί για Δανία του Νότου, γίναμε Σουηδία του κάμπου!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.