Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Κουρουμπλής: «Άθλια η εισήγηση της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη»

Κουρουμπλής: «Άθλια η εισήγηση της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη»

Επίθεση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης. «Στρατευμένη επιτροπή, εξυπηρετούνται σκοπιμότητες».

Για «στρατευμένη επιτροπή» και για «σκοπιμότητες» στην εισήγηση – σοκ της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης, έκανε λόγο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην εκπομπή «Παρεμβάσεις», στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky, με αφορμή τη δήλωση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Θοδωρή Ζαγοράκη ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί, αν αδικηθεί ο ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε «άθλια» την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού γιατί «βάζει τη χώρα σε εμφύλια σύγκρουση και τη διχάζει, όταν απέναντί μας έχουμε τεράστια προβλήματα και όλοι μας πρέπει να συμβάλλουμε για να κρατήσουμε την ενότητα και την ηρεμία του Λαού».

Ο πρώην υπουργός εξήγησε ότι «σήμερα δεν υπάρχουν πια τα παλιά κομματικά πάθη. Σήμερα τα πάθη του Λαού είναι στις ομάδες και πυροδοτείται μία σύγκρουση που μπορεί να πάρει πελώριες διαστάσεις . Είπε ακόμα ότι «η εισήγηση που έγινε μετά την αλλαγή σύνθεσης της ΕΕΑ δείχνει ότι εξυπηρετούνται σκοπιμότητες και ότι η Επιτροπή είναι στρατευμένη».

Πηγή: sdna.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ !!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.