Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Σάλος με δήλωση Κουρουμπλή: «Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας μπήκαν λαθραία την Ελλάδα»

Σε λάθος σύγκριση των λαθρομεταναστευτικών ροών από την Τουρκία προς τα νησιά του Αιγαίου με τους Έλληνες που ξεριζώθηκαν κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή προχώρησε ο Π. Κουρουμπλής, αναφέροντας ότι «και τότε οι Έλληνες μπήκαν ως λαθραίοι γιατί τους… ζητούσαν διαβατήρια».

Σε τηλεοπτική συζήτηση για το προσφυγικό, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως «είχαμε τα ίδια γεγονότα που ζούμε τώρα στις παραμονές της Μικρασιατικής Καταστροφής».

Μάλιστα, στην αντίδραση που προκλήθηκε on air ο Κουρουμπλής βρήκε τρόπο να δικαιολογηθεί λέγοντας πως τρεις μέρες πριν την Μικρασιατική Καταστροφή είχε βγει διάταγμα που έλεγε πως οι Ίωνες θα μπουν μόνο αν έχουν διαβατήριο.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: in.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡKΙΑ….ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!! ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ…….ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ -ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ . CHRISTOS

  2. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΝΤΙΟΣ 100/100.Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΟΣ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, Η ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.