Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2020

Κωνσταντίνος Κουτσουπιάς: «Το Αγρίνιο έχει χάσει το όραμά του – Μια δυναμική γυναίκα όπως η Χρ. Σταρακά μπορεί να τα καταφέρει!»

Την υποψηφιότητά του με τη Χριστίνα Σταρακά ανακοίνωσε πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Κουτσουπιάς.

Ο νεαρός αστυνομικός με την έντονη… πολιτιστική δράση αποφάσισε, με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο του, το Αγρίνιο, αλλά και τη διάθεσή του να προσφέρει στους συμπολίτες του- όπως άλλωστε και το ίδιο του το επάγγελμα προστάζει- να ασχοληθεί με τα κοινά.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου, μίλησε σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή του agriniowebradio και του ANTENNA STAR 103,5 για όλους εκείνους τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση αλλά και για το Αγρίνιο που ονειρεύεται.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια Κουτσουπιά δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια με Πολιτιστικούς Συλλόγους, ενώ ο ίδιος είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων και πρόσφατα στον Πανευρυτανικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας.

«Οι νέοι μπορούν και πρέπει να παίξουν σημαντικό ρόλο στο κομμάτι της ενασχόλησης με τα κοινά», τονίζει, ενώ ως προς τη σχέση του επαγγέλματός του με τον νέο ρόλο που διεκδικεί μέσα από τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, σχολίασε πως «το λειτούργημα του αστυνομικού είναι εκ των πραγμάτων υπέρ του συμφέροντος της πόλης και του του πολίτη».

Στο ερώτημα γιατί διάλεξε την παράταξη της Χριστίνας Σταρακά «Αγρίνιο Μπορείς» για να «κατέβει» στις εκλογές, ο κ. Κουτσουπιάς δήλωσε πως «η Χριστίνα Σταρακά είναι μια γυναίκα με ζήλο και συνεπή παρουσία» και πως η όρεξή της για δουλειά και οι εύστοχες διεκδικήσεις της ως αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, ήταν εκείνα τα χαρακτηριστικά που του ενέπνευσαν εμπιστοσύνη.

«Το ότι είναι γυναίκα είναι επίσης μια αλλαγή. Το γυναικείο φύλο από μόνο του έχει το «νοικοκύρεμα», την αποτελεσματικότητα, την οργάνωση και μια δυναμική γυναίκα όπως η Χριστίνα Σταρακά, μπορεί να τα καταφέρει!», τόνισε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, εξέφρασε την άποψη πως «το Αγρίνιο έχει χάσει το όραμά του»: « Δεν αρκεί να συζητάμε για τα προβλήματα, πρέπει να γίνουμε αποτελεσματικοί. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή μπορούσε να υποβάλλει περισσότερες προτάσσεις για ένταξη του δημου και της πόλης σε ευρωπαϊκά και άλλα προγράμματα, αλλά έχανε ευκαιρίες. Παράλληλα έχει αφήσει πολλά θέματα ανοιχτά, όπως το θέμα του Πάρκου…», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσουπιάς.

Επισήμανε ακόμη πως «πρέπει να πιστέψουμε στις δυνατότητες του δήμου Αγρινίου», να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα, η τοπική οικονομία , ο πρωτογενής τομέα:
«Να δημιουργήσουμε νέα προοπτική. Να δώσουμε ταυτότητα στην πόλη και στον δήμο. Με πολύ δουλειά, χωρίς διχασμούς και προσωπικές ατζέντες Μπορούμε επιτέλους να επιλύσουμε τα προβλήματα του τόπου, χωρίς πλέον να χαθεί ούτε μία μέρα», ήταν το μήνυμά του.

Ως προς τις πιθανές «συμμαχίες» στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, μετα τις εκλογές του Μαϊου, ο Κωνστνατίνος Κουτσουπιάς σχολίασε πως «ο «Κλεισθένης» έφερε μεγάλες αλλαγές και απαιτεί συμπράξεις και συνεργασίες προοδευτικών χώρων»: «Θα δημιουργηθεί μια κουλτούρα συνεργασιών που σήμερα δεν υπάρχει. Εμείς θα κάνουμε τον αγώνα μας κ θα αποδείξουμε ότι με τη Χριστίνα μπορούμε να απαλλαχθούμε από τη νοοτροπία του χθες και με πολύ δουλειά να φτιάξουμε μια καλύτερη τοπική κοινωνία…»

Πηγή: agriniowebradio.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ .ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ .Τ ΜΑΣ ΛΕΤΕ? ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

  2. Μαίρη Παναγιωταρά

    Δυναμική γυναίκα…..Ωραίο προσόν!!!!
    Κλάψτε γυναικούλες που δεν είστε …δυναμικές, αλλά σπουδάσατε, εργάζεστε και έχετε οικογένειες.
    Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε!!!!!.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.