Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγειρεύει πρωτότυπα, απλά και πεντανόστιμα πιάτα με φρέσκο ψάρι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece, που μπορεί ο καθένας να φτιάξει στο σπίτι πανεύκολα.
Σε αυτό το επεισόδιο της εκπομπής «Με το Μάτι Γαρίδα» ξαναγνωρίζουμε τον κρανιό, ένα ψάρι εντελώς διαφορετικό από το μυλοκόπι με το οποίο συγχέεται συχνά, που έχει πλούσια γεύση και υφή, ιδανικό για φιλετάρισμα.
Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε πώς θα φτιάξετε κι εσείς φέτα κρανιού στο φούρνο με ψητά παντζάρια και καρότα δια χειρός Λευτέρη Λαζάρου.
Μάθε περισσότερα για τα ψάρια στο www.fishfromgreece.com
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO