Τρίτη, Ιανουάριος 22, 2019

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών: Είμαστε όλοι απορροφημένοι από την προετοιμασία της συναυλίας

a_LIFO_Kavakos_2

Aπο το Γραφείο Τύπου της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών εστάλη στο agrinionews.gr η ακόλουθη ανακοίνωση-διάψευση.
«Τόσο η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, όσο και ο κύριος Λεωνίδας Καβάκος, ουδέποτε ζήτησαν το βίντεο της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου στο οποίο αυθαίρετα αναφέρεστε. Είμαστε όλοι απορροφημένοι από την προετοιμασία της συναυλίας στην οποία ευχόμαστε να εστιάσουν τα τοπικά μέσα μαζικής επικοινωνίας, αναδεικνύοντας ένα μοναδικής προσφοράς και αξίας, καλλιτεχνικό γεγονός».
Η αναφορά αυτή γίνεται προφανώς λόγω του ότι σε δημοσίευμα του agrinionews.gr αναφέρονται τα εξής: «Το γεγονός πως στο δημοτικό συμβούλιο σημειώθηκε αντιπαράθεση ακόμη και για το ζήτημα της συναυλίας είχε προκαλέσει εντύπωση στην τοπική κοινωνία. Αναπόφευκτα προκάλεσε εντύπωση και ενόχληση και στον ίδιο τον Καβάκο που φέρεται να ζήτησε μάλιστα το βίντεο της συνεδρίασης».
Το agrinionews.gr σαφώς και αποδέχεται την επισήμανση της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Υπογραμμίζει ωστόσο πως αυτή η παράμετρος επι της ουσίας ελάχιστη σημασία έχει. Το θέμα της ανακήρυξης του Λ.Καβάκου σε Επίτιμο Δημότη ήρθε στο προσκήνιο από τη δημοτική αρχή Αγρινίου που το γνωστοποίησε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και η οποία μετά τις εξελίξεις δεν έχει κάνει γνωστές τις θέσεις της.
Κατά τα λοιπά το τελευταίο διάστημα και το agrinionews.gr , όπως όλα τα μέσα ενημέρωσης του Αγρινίου, έχει εστιάσει και έχει αναδείξει τη συναυλία σε κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός για την πόλη με σειρά δημοσιευμάτων και αφιερωμάτων. Δεν έχει ανάγκη εξάλλου παροτρύνσεων για το πράξει το αυτονόητο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. RIPT

    Να και κάτι «κρατικό» που δουλεύει! Δεν αφήνει τίποτα να πέσει καταή (έτσι το λέμε εδώ, παλαιόθεν).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.