Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Κραυγή αγωνίας για την φύλαξη από την διεύθυνση στο 4ο Γυμνάσιο

Κραυγή αγωνίας για την φύλαξη από την διεύθυνση στο 4ο Γυμνάσιο

Τα όσα συνέβησαν στο 4ο Γυμνάσιο με τις φθορές και στα σπασίματα από άτομα που έχουν μετατρέψει τον χώρο σε προσωπικό διασκεδαστήριο, η διευθύντρια του σχολείου κ. Βησσαρία Ζορμπά επικοινώνησε-όπως θα επιχειρήσει να κάνει με όσο το δυνατόν περισσότερους-με το agrinionews.gr για να εκφράσει έκκληση για έκτακτο προσωπικό ασφαλείας στα σχολεία αυτή την περίοδο.

Όπως εξηγεί πρόκειται για αναγκαιότητα για να ξαναβρούμε τα σχολεία στη θέση τους, κάτι που μπορεί να γίνει και με τις συχνές εμφανίσεις της Αστυνομίας, περιλαμβανομένης και της δημοτικής στις ώρες που είναι διαθέσιμη. Αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Ζορμπά:

« Όπως προσλαμβάνεται έκτακτο υγειονομικό προσωπικό, έστω και εποχικό, λόγω της πανδημίας, έτσι πρέπει να προσληφθούν ΑΜΕΣΑ έκτακτοι σχολικοί φύλακες και νυχτοφύλακες λόγω των κρίσιμων ημερών που διάγει η χώρα, έστω και εποχικοί. Και φυσικά να εντείνουν τις περιπολίες τόσο η Αστυνομία όσο και η Δημοτική Αστυνομία, αφού κτιριακά τα σχολεία είναι ιδιοκτησία των Δήμων. Με συγχωρείτε για τη φόρτιση, αλλά πρέπει να ξαναβρούμε το κτίριο όρθιο καθώς και τον εξοπλισμό του! Αν δε ληφθούν άμεσα μέτρα, το επόμενο βήμα είναι οι διαρρήξεις. Θα βρουν ευκαιρία, όπως πάντοτε σε κρίσιμες ώρες της χώρας, να πλιατσικολογήσουν τα δημόσια αγαθά οι “ατσίδες” και οι “αετονύχηδες”. Καλή δύναμη σε όλους μας και ευχαριστώ πολύ!».

Σαφές το μήνυμα αν μη τι άλλο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.