Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

Σαλονικιά σε κρεσέντο συνωμοσιολογίας για τον κορωνοϊό – «Ψέμα, γ@μ@ τους σατανάδες μέσα» (Βίντεο)

Σαλονικιά σε κρεσέντο συνωμοσιολογίας για τον κορωνοϊό – «Ψέμα, γ@μ@ τους σατανάδες μέσα» (Βίντεο)

Σε κάθε έκφανση του κοινωνικού ιστού η συζήτηση μονοπωλείται εδώ και μέρες από τι άλλο; Τον κορονοϊό.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας βρίσκεται σε πλήρη ισχύ, ωστόσο οι εικόνες στην Θεσσαλονίκη με την… γεμάτη παραλία έφεραν το «λουκέτο».

Κόσμος, λοιπόν, δεν υπάρχει πια, αλλά τα ευτράπελα περισσεύουν. Πιο συγκεκριμένα, μια γυναίκα την ώρα που ολοκληρώνονταν οι εργασίες με τα κάγκελα, ξεκίνησε να επιτίθεται λεκτικά τόσο στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο όσο και στους αστυνομικούς, στους οποίους… έβαλε τις φωνές.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η συγκεκριμένη πολίτης είναι ενάντια στο μέτρο που αφορά το κλείσιμο της παραλίας και… ξέσπασε σε όποιον εξέφραζε αντίθετη άποψη ή έκανε τη δουλειά του αποκαλώντας μάλιστα «κότες» όσους κάθονται στο σπίτι τους τηρώντας την οδηγία «Μένουμε Σπίτι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο… «σόου» έγινε μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους ενώ η ίδια είχε μαζί της και ένα ανήλικο παιδί…

Συγκεκριμένα είπε για τον κορονοϊό:

“Να μην πάω εγώ στην παραλία και να κάνω την γυμναστική μου; Ό, τι θέλω θα κάνω ρε, το σύστημά σας, κοιμισμένοι όλοι! Φέρε την ταυτότητα.

Να πάνε όλοι οι άλλοι που είναι κότες και να κάτσουνε στο σπίτι τους, μ’ αυτή τη φάρσα και το ψέμα που γίνεται όλο εδώ. Που το ζούμε. Άρχισε να συμβαίνει και το ζούμε. Κι εσείς κοιμάστε. Κοιμάστε γ@μ@ τους σατανάδες μέσα!

Πάμε στη μασονία όλοι! Πάμε να μας φάνε όλους! Οκ, φέρε την ταυτότητα”.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: newsit.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Κρουστιάνος

    Ίσως όλα είναι προσχεδιασμένα και εμείς μέρος πειράμστος…
    Το σίγουρο είναι οτι αυτά που ζούμε ειναι πραγματικότητα.
    Λογικό είναι καποιοι να αρχίζουν να χάνουν τα λογικά τους…

  2. Πολίτης

    Ακριβώς Επιπλέον οι μέρες αυτές ευνοούν και τους κάθε λογής μαϊντανούς για λίγη και πρόσκαιρη δημοσιότητα σε βάρος των εθνικών και θρησκευτικών πεποιθήσεων Ανωτέρω περιστατικό αποτελεί και παράδειγμα ότι κάποιοι στερούμενοι στοιχειωδών γνώσεων έχοντας ανακατέψει τα πάντα στο μυαλό τους (αν έχουν) το μόνο που αποδεικνύουν είναι ότι όντως το βαρέλι δεν έχει πάτο Κρίμα για το παιδί της δίπλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.