Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2020

Βεντέτα έχουν ανοίξει τα κριάρια μέσα στο Αγρίνιο! Νέο «ραντεβού θανάτου» στον περιφερειακό! (video)

Οι πολίτες του Αγρινίου νομίζουν ότι τα έχουν δει όλα με τα πρόβατα που περιδιαβαίνουν τον περιφερειακό της πόλης, όμως τίποτε δεν έχει λήξει, όλα είναι ανοιχτά.

Χθες διακινήθηκε βίντεο με μονομαχία δύο κριαριών και με σαφή νικητή το ένα εκ των δύo με τέσσερις πτώσεις του αντιπάλου του! Όμως το agrinionews.gr παρουσιάζει και νέο βίντεο που δείχνει ότι τα κριάρια έχουν προηγούμενα!

Υπάρχει πάλι εμπλοκή των κριαριών σε «ραντεβού θανάτου» χωρίς όρια στην περιμετρική οδό και μάλιστα χωρίς να προβληματίζονται από τα αυτοκίνητα που περνούν σε κοντινή απόσταση!

Κι όχι μόνο αυτό αλλά φέρνουν και την παρέα τους, τουλάχιστον το ένα από τα δύο! Οι κανόνες εμπλοκής έχουν πλέον καταλυθεί και τα πράγματα τείνουν να γίνουν ανεξέλεγκτα…

Όπως ανεξέλεγκτες θα γίνονται και οι αναφορές μας μέχρι να γίνει κάτι και να πάρει κάποιος τα… ζωντανά από το δρόμο!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

7 Σχόλια

 1. Αναρχοκαπιτάλας

  Τι πιο φυσικό από πρόβατα και γίδια στους δρόμους του Αγρινίου; Χαλάστηκαν τάχαμου – τάχαμου οι «αστικοποιημένοι» μεγαλοπροβατάδες με την εικόνα, γιατί όταν πουλούσαν τα «πράματα» στο Ξηρόμερο για να πάρουν διαμέρισμα με πυλωτή για το Navara, περίμεναν ότι στους δρόμους του θα περπατάει ο Γούντι Άλεν.

 2. Ανώνυμος

  Ωραία Εσύ τότε τράβα στο χωριό σου και κάνε παρέα με τα πρόβατα γιατί όπως βλέπω δεν έχεις πρόβλημα.που είναι ανεξέλεγκτα πάνω στη περιμετρικη με τεράστιο κίνδυνο για τους οδηγους.

 3. Ανώνυμος

  ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΚΑΠΙΤΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ? ΕΑΝ ΝΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ?ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ? CHRISTOS

 4. Αναρχοκαπιτάλας

  @CHRISTOS! Το γεγονός ότι σχολιάζω με ειρωνία την κακή νοοτροπία και τα συμπλέγματα των κατοίκων του, δεν σημαίνει ότι μισώ το Αγρίνιο. Εγώ είμαι Αγρινιώτης. Εσένα δεν σε κόβω να είσαι και τόσο πολύ…

 5. Μπούκερ Εκδικητής

  Δέκα τέτοια χρειάζομαι και θα οργανώσω κριομαχίες.

 6. Άκης Λεπενούς

  Ο μόνιμος σχολιαστής δεν χάθηκε απλά διοργανώνει κριαρομαχίες. Στο βίντεο που βλέπουμε συμμετέχει και ο ίδιος.

 7. ΤΑΛΙΜΠΑΝ

  Ρε παιδιά το θέαμα θα είναι μετά….όταν ο νικητής θα πάρει ολόκληρο το κοπάδι…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.