Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Κρίσεις Πυροσβεστικής: Αποστρατεύεται ο Αιτωλοακαρνάνας διοικητής της Λευκάδας

Κρίσεις Πυροσβεστικής: Αποστρατεύεται ο Αιτωλοακαρνάνας διοικητής της Λευκάδας

Με μία φορτισμένη συγκινησιακά ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο μέχρι πρότινος διοικητής της Πυροσβεστικής, Θοδωρής Βαρδής από τα Παλιάμπελα , κάνει γνωστή την αποστρατεία του από το Σώμα και ευχαριστεί τους συνεργάτες του. Για το ποιος θα πάρει τη θέση του θα γνωρίζουμε αργότερα μια και ακόμη συνεδριάζουν για τις κρίσεις των αξιωματικών .

Η ανάρτηση του κ. Βαρδή :

Τριάντα τέσσερα χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Φθάνοντας στο τέλος της υπηρεσιακής μου σταδιοδρομίας μετά από 34 συναπτά έτη ευδόκιμης υπηρεσίας στη μεγάλη οικογένεια του Πυροσβεστικoύ Σώματος, ήρθε η ώρα να κλείσει εδώ ένας από τους πιο σημαντικούς και καθοριστικούς κύκλους της ζωής μου, ο κύκλος της Υπηρεσίας μου στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ευχαριστώ τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους μου.

Επίσης θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου από καρδιάς σε όλους, τους εκπροσώπους αρχών, φορέων και σωματείων, όλους τους πολίτες καθώς και τον δημοσιογραφικό κόσμο, για την κατανόηση που επέδειξαν σε δύσκολες στιγμές και την αδιαμφισβήτητη βοήθεια που μας προσέφεραν.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου που μου συμπαραστάθηκε σε κάθε στάδιο της καριέρας μου.

Εύχομαι σε όλους τους Πυροσβεστικούς υπαλλήλους να στέκονται επάξια στα καθήκοντά τους και να παραμένουν ‘εγκρατέστατοι εκ πυρός περισκελείς’ .

Όλοι σας εκτελέσατε με ζήλο, ευσυνειδησία και επαγγελματισμό το δύσκολο και απαιτητικό Πυροσβεστικό λειτούργημα και για αυτό θα ήθελα να σας παροτρύνω να συνεχίσετε την προσπάθεια με αφοσίωση στο υπηρεσιακό καθήκον ώστε να συμβάλλετε στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Αποχωρώ με την αίσθηση της επιτυχούς προσπάθειας που έγινε με την δική σας πάντα βοήθεια στο δύσκολο έργο μας . Ενεργήσαμε από κοινού για τους πολίτες και την κοινωνία.

Αποστρατεύομαι λοιπόν, από την ενεργή Πυροσβεστική δράση με ήσυχη τη συνείδησή μου ότι επιτέλεσα το χρέος μου με αυταπάρνηση και ενσυναίσθηση.

 lefkadapress.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.