Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Κρίσιμη σύσκεψη με Κουρουμπλή- τι δήλωσε για το παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου

Κρίσιμη σύσκεψη με Κουρουμπλή- τι δήλωσε για το παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου

ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

Ξεκινά σε λίγα λεπτά στα κεντρικά γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας ( ΠΕΔ.ΔΕ) στην Πάτρα , έκτακτο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του προέδρου της, Δημάρχου Αγρινίου,  Γ. Παπαναστασίου και με την παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Αντικείμενο της συνεδρίασης θα είναι οι τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και ο γενικότερος παρεμβατικός και αναπτυξιακός της ρόλος, στις τοπικές κοινωνίες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ωστόσο στη σύσκεψη θα τεθούν και πολλά άλλα φλέγοντα θέματα για το Αγρίνιο  όπως οι εξελίξεις γύρω από τους χώρους στέγασης προσφύγων αλλά και το ζήτημα της σύνδεσης της πόλης με την Ιόνια Οδό.

Για τα θέματα αυτά μάλιστα μίλησε ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής σε ραδιοφωνική εκπομπή (του Παντελή Κούτσικου στον Αχελώο).

Ενδιαφέρον είχε η παρέμβαση του και όσα είπε για τη χρήση του παλαιού νοσοκομείου Αγρινίου. Ο υπουργός υπογράμμισε εκ νέου την ανάγκη φιλοξενίας προσφύγων σε όλη την Ελλάδα και στην περιοχή μας, χαρακτηρίζοντας υπερβολική  την ανησυχία για αυτό το ενδεχόμενο στο Αγρίνιο. “Όλοι ο δήμοι πρέπει βάλουν πλάτη”, είπε χαρακτηριστικά . “Kάτι πρέπει να γίνει και στο Νοσοκομείο, να αξιοποιηθεί ο χώρος αυτός. Δεν γίνεται κάποια οργανωμένη προσπάθεια από την πόλη”, ανέφερε. “Είτε έτσι, είτε αλλιώς πρέπει να αξιοποιηθεί ο χώρος”, είπε μην αποκλείοντας κανένα ενδεχόμενο.

Ακούστε αναλυτικά στο ηχητικό απόσπασμα:

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. RIPT

    Τα περισσότερα σπίτια είναι άδεια στο χωριό του στο Μπαμπαλιό! Γιατί δεν τους πάει εκεί;

  2. Αλέξης αλεξιου

    Αφού δεν αξιοποιεί το νοσοκομείο η πόλη όπως λέει ο υπουργός,πρέπει να αξιοποιηθεί από την κυβέρνηση με το να έρθουν για εγκατάσταση οι Αφγανοί.οι ανθρωπιστές του Facebook που είναι;;Γιατί δεν πάνε να διαδηλώσουν υπέρ του hot spot; ;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.