Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Κρήτη: Ο «βουβός» πεντοζάλης που εντυπωσίασε τον Προκόπη Παυλόπουλο

Κρήτη: Ο «βουβός» πεντοζάλης που εντυπωσίασε τον Προκόπη Παυλόπουλο

ImageHandlerΈχοντας περάσει 74 χρόνια από την ολοκληρωτική καταστροφή των χωριών της Βιάννου και της Δυτικής Ιεράπετρας και την σφαγή εκατοντάδων αθώων ανθρώπων, οι Κρητικοί δεν ξεχνούν

Μια από τις καλύτερες αναμνήσεις που θα …συντροφεύουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την επίσκεψη του την Κυριακή στην Κρήτη, θα είναι ο καταπληκτικός πεντοζάλης που χόρεψαν, χορευτές στο μνημείο του ολοκαυτώματος στα Αμιρά στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 74η επέτειο του Ολοκαυτώματος από τα γερμανικά στρατεύματα της κατοχής.

Έχοντας περάσει 74 χρρονια από την ολοκληρωτική καταστροφή των χωριών της Βιάννου και της Δυτικής Ιεράπετρας και την σφαγή εκατοντάδων αθώων ανθρώπων, οι Κρητικοί δεν ξεχνούν.

Σε κλίμα σεβασμού και συγκίνησης, παρουσία και του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις, χορευτές των σχολών χορού του Χριστόφορου Μπριντάκη, χόρεψαν ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, τον “Βουβό” πεντοζάλη του Πένθους.

Συμμετείχαν οι χορευτές: Χριστόφορος Μπριντάκης, Στέφανος Μπριντάκης, Μιχάλης Ραπτάκης, Γιώργος Τσικνάκης και Μιχάλης Μεραμβελιωτάκης.

protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.