Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Κριτική Μοσχολιού και για τα …εκτυπωτικά

μοσχολιος«Για μία ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή παραβιάζει ανοιχτές πόρτες» αναφέρει ο τίτλος της ανακοίνωσης που έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός. «Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι πως επί της δικής μας θητείας, από το 2011 και μετά, παρά το ότι οι δράσεις του Δήμου ήταν πλούσιες και σε πλήρη εξέλιξη, οι δαπάνες για εκτυπωτικά και πολλές εκδηλώσεις μειώθηκαν σημαντικά, για να επιτύχουμε οικονομίες κλίμακας λόγω της οικονομικής κρίσης», αναφέρει ο επικεφαλής σήμερα της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Μετά τον ανύπαρκτο απολογισμό, που παρουσίασαν στον εαυτό τους, στη Δημοτική Αρχή αποφάσισαν να «παράξουν έργο», ανασύροντας από τα ντουλάπια δαπάνες του Δήμου για εκτυπωτικά ακόμη και 15ετίας(!!!), για να αναφωνήσουν ότι «μείωσαν αυτές τις δαπάνες στη θητεία τους».
Δεν θα σταθούμε στην αυθεντικότητα ή στην ακρίβεια των στοιχείων, ούτε και στο γεγονός ότι οι τότε Δημοτικές Αρχές παρήγαγαν έργο, ενώ η σημερινή δεν παράγει τίποτα.
Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι πως επί της δικής μας θητείας, από το 2011 και μετά, παρά το ότι οι δράσεις του Δήμου ήταν πλούσιες και σε πλήρη εξέλιξη, οι δαπάνες για εκτυπωτικά και πολλές εκδηλώσεις μειώθηκαν σημαντικά, για να επιτύχουμε οικονομίες κλίμακας λόγω της οικονομικής κρίσης.
Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα στοιχεία που κατέθεσε η ίδια η Δημοτική Αρχή για το ΔΗΠΕΘΕ και την ΚΕΔΑ, και έχουν χρονολογική σειρά.
Για μία ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή παραβιάζει ανοιχτές πόρτες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Χ. Γκούντας

  Πέστα χρυσόστομε!!!
  “…επί της δικής μας θητείας, από το 2011 και μετά…” Προ του 2011????

  Η αλήθεια είναι ότι του έρχονται κάτι ωραία…εν είδη δεκαοχτούρας, και είναι και χειμώνας….σκέψου να πιάσουν κι οι ζέστες!

 2. Τεμπελχανάς

  Γεια σου Παυλο με τις ατακες σου.
  Αν και βαριεμαι θα γραψω κατι.
  Δεν παραβιαζουν ανοιχτες πορτες. Κλειδαρα εφεραν οι συντηρητικοι.
  Μειωσαν τα εξοδα λενε και δεν λειτουργει τιποτα.
  Κοινο μετωπο με τον Τραπεζιωτη για να γυρισουν στον κομματικο τους σωληνα απο την πρωτι Κυριακη.

 3. PASOKAKIAS

  Τεμπελχανά, ο αυτοκριτικός αυτοπροσδιορισμός σου μας ξεπερνάει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.