Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020

Κρούση από Λαμία και Παναιτωλικό στον Μπερτόγλιο

Η Λαμία έχει προσεγγίσει ξανά τον Φακούντο Μπερτόγλιο, ενώ με τον Αργεντινό έχει επικοινωνήσει και ο Παναιτωλικός. Ο πρώην προπονητής των Φθιωτών και νυν των Αγρινιωτών, Μάκης Χάβος, τρέφει μεγάλο θαυμασμό για το πρόσωπό του.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο επέστρεψε το καλοκαίρι στην πατρίδα του, Αργεντινή, καθώς δεν βρήκε στην Ελλάδα την πρόταση που έψαχνε. Ο Φλάκο έχει παίξει σε εννιά ματς της Αλντοσίβι στο πρωτάθλημα.

Οι σειρήνες, όμως, από την Ελλάδα συνεχίζουν να ηχούν στ’ αυτιά του. Η Λαμία έχει προσεγγίσει ξανά τον 29χρονο Αργεντινό για τον Ιανουάριο. Άλλωστε με τη φανέλα των Φθιωτών έκανε την καλύτερη σεζόν του τα τελευταία χρόνια, έχοντας πέντε γκολ σε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι, ωστόσο, η μοναδική ομάδα της πατρίδας μας που του έχει κάνει κρούση. Ο Παναιτωλικός έχει επικοινωνήσει με τον Μπερτόγλιο. Κλειδί ο προπονητής του, Μάκης Χάβος, ο οποίος τον γνωρίζει από τον Αστέρα και τη… Λαμία.

Πάντως το συμβόλαιο που λαμβάνει στην Αλντοσίβι ο Αργεντινός δεν πρόκειται να το βρει στην Ελλάδα. Κι αυτό είναι ενδεικτικό της προσπάθειας των δυο ομάδων να τον κάνουν δικό τους.

Ηλίας Καλλονάς

sport24.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.