Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Kρούσμα στο δημοτικό Δοκιμίου εντοπίστηκε από τα προληπτικά τεστ των εκπαιδευτικών

Kρούσμα στο δημοτικό Δοκιμίου εντοπίστηκε από τα προληπτικά τεστ των εκπαιδευτικών

Στα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίζονται στο Αγρίνιο προστίθεται και ένα που αφορά εκπαιδευτικό του δημοτικού σχολείου Δοκιμίου.

Για το λόγο αυτό έχει δρομολογηθεί η  διαδικασία της απολύμανσης στους χώρους της σχολικής μονάδας. Επισημαίνεται πως η εκπαιδευτικός δεν διδάσκει σε τμήμα αλλά  σε δομή του σχολείου (ενισχυτική) η οποία δεν λειτουργούσε την τρέχουσα εβδομάδα και δεν συντρέχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας.

Αξιοσημείωτο εξάλλου πως το κρούσμα εντοπίστηκε όταν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου αποφάσισαν να υποβληθούν αυτοβούλως και προληπτικά σε τεστ . Η γυναίκα είναι εξάλλου ασυμπτωματική.

Ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Δοκιμίου σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει:

«Μετά την ανακοίνωση και δεύτερου επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID- 19 στο σχολείο μας και αναμένοντας τα αποτελέσματα της ιχνηλάτησης των στενών επαφών τους, θεωρούμε ότι είναι προσωπική απόφαση του κάθε γονέα αν θα στείλει το παιδί του στο σχολείο. Οι αρμόδιες υπηρεσίες αποφάσισαν και έκριναν ότι το σχολείο παραμένει ανοιχτό κλείνοντας μόνο το τμήμα της ενισχυτικής δομής για τις επόμενες 14 ημέρες».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.