Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Κρούσμα κορωνοϊού στο Καρπενήσι- Συναγερμός στο Νοσοκομείο, αρνητικά τα τεστ υγειονομικών και οικείων

Κρούσμα κορωνοϊού στο Καρπενήσι- Συναγερμός στο Νοσοκομείο, αρνητικά τα τεστ υγειονομικών και οικείων

Σύμφωνα με πληροφορίες, 45χρονος εισήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου για προγραμματισμένες εξετάσεις. Στα πλαίσια της προεγχειρητικής διαδικασίας και βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου, υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο χθες, Παρασκευή 18  Σεπτεμβρίου, βγήκε θετικό.

Στις αρμόδιες Αρχές σήμανε “συναγερμός”. Το Νοσοκομείο Καρπενησίου έλαβε δείγματα από όλους τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό -και τις επαφές τους, που ήρθαν σε επαφή με τον 45χρονο, ενώ στα πλαίσια της ιχνηλάτησης λαμβάνονται δείγματα από το στενό και ευρύτερο περιβάλλον του άνδρα. Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος βρίσκεται σε οικειοθελή καραντίνα στο σπίτι του, είναι ασυμπτωματικός.

Οι οδηγίες που έλαβε από τον ΕΟΔΥ είναι να παραμείνει στο σπίτι του. Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να γίνει και δεύτερο τεστ. Να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα στην Ευρυτανία έχουν “χρεωθεί” 2 κρούσματα κορωνοϊού, στα οποία τελικά το δεύτερο τεστ ήταν αρνητικό.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου 19/9, αρνητικά βγήκαν όλα τα τεστ, επαφές του 45χρονου που διαγνώστηκε ως κρούσμα κορωνοϊού στο Καρπενήσι. Στα πλαίσια ιχνηλάτησης, ελήφθησαν 15 δείγματα από γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Καρπενησίου και από τα μέλη της οικογένειας του. Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά.

Πηγή: evrytanika.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.