Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Κρούσματα κορωνοϊού σε τρία ακόμη σχολεία του Αγρινίου

Κρούσματα κορωνοϊού σε τρία ακόμη σχολεία του Αγρινίου

Κρούσματα κορωνοϊού σε τρεις ακόμη σχολικές μονάδες του Αγρινίου κινητοποίησαν του αρμόδιους φορείς τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.

Συγκεκριμένα, κρούσματα έχουν εντοπιστεί στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, στο Μουσικό Σχολείο αλλά και στο 3ο Γενικό Λύκειο της πόλης.Σε όλες τις περιπτώσεις τα κρούσματα αφορούν μαθητές.

Στο 3ο Λύκειο η διεύθυνση είναι ενήμερη από χθες Κυριακή και έχει ήδη πραγματοποιηθεί απολύμανση στο χώρο. Παράλληλα, το τμήμα της Α’ τάξης που φοιτεί ο μαθητής θα αναστείλλει τη λειτουργία του για διάστημα 14 ημερών.

Κρούσμα σε μαθητή έχει εντοπιστεί και σε τμήμα της Α’ τάξης του Λυκείου του Μουσικού Σχολείου, το οποίο και κλείνει για το προσεχές 14ήμερο.

Απολύμανση από συνεργείο του Δήμου Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί και στο 11ο Δημοτικό αλλά και στο 17ο, καθότι συστεγάζονται.

Το τμήμα που φοιτεί ο μαθητής θα παραμένει ομοίως κλειστό για διάστημα 14 ημερών.

*Φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Ανοικτα παραθυρα

  Να βγουν οι υπερασπιστές για να μας πείσουν ότι οι μάσκες αλεξίπτωτα και τα ανοικτά παράθυρα είναι η λύση για την πανδημία…και όχι οι τάξεις με λιγότερους μαθητές

 2. Ανεμελιά-αριστεια

  Εδώ και λίγες ημέρες σταμάτησε η σίτιση,που είχε θεσπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά… Προσωρινό θα είναι,μάλλον από ανεμελιά, συνηθίζεται στις μέρες μας..

 3. Αριστεία

  185.000 χιλιάδες μαθητές της χώρας χωρίς σχολικά γεύματα, καθώς δεν έχει ακόμη υπογραφεί η νέα σύμβαση για την εκτέλεση του έργου παροχής και διάθεσης των γευμάτων αυτών από τον αρμόδιο φορέα.Οι 1.227 σχολικές μονάδες, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα σίτισης, ενημερώθηκαν εντελώς αιφνιδιαστικά στις 26/2 πως από τη Δευτέρα 1 Μαρτίου σταματά η διανομή των γευμάτων στους μαθητές..,(από το site news247)την αγάπη τους για την δημόσια εκπαίδευση την έχουν δειξει πολλές φορές

 4. Αριστεία

  Εξίσωσε πτυχία ΑΕΙ με τα χαρτιά που πουλάνε κάτι ιδιωτικά ΚΕΚ, αύξησε τον αριθμό μαθητών ανά σχολική αίθουσα εν μέσω πανδημίας, κατέβηκε μόνη της σε εκλογές ενάντια στους εκπαιδευτικούς και πήρε 4%, κατάργησε και τα σχολικά γεύματα.
  Η πιο επιτυχημένη υπουργός Παιδείας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.