Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2019

Κρυονέρι: κολυμπώντας γλύτωσε ζευγάρι από το βράχια της Βαράσοβας !

7plimmires_messolonghi_onairnews-4 Κυριολεκτικά γλύτωσε από θαύμα νεαρό ζευγάρι που βρισκόταν μέσα στο σπίτι του στο Κρυονέρι όταν άρχισε κατολίσθηση στη Βαράσοβα.
Ένας βράχος προσγειώθηκε στο σπίτι και το ζευγάρι για να γλυτώσει από τις πέτρες που έπεφταν αναγκάστηκε να πέσει στη θάλασσα και να φύγει μακριά κολυμπώντας. Ευτυχώς άνδρας και γυναίκα είναι καλά στην υγεία τους αλλά το σπίτι έχει πάθει μεγάλες ζημιές.
Όπως αναφέρουν κάτοικοι του Κρυονερίου σχηματίστηκαν τέσσερις «νεροτσουλήθρες » ψηλά από το βουνό και το  νερό συμπαρέσυρε πέτρες και βράχια.

onairnews.gr

Δείτε το βίντεο

1plimmires_messolonghi_onairnews2plimmires_messolonghi_onairnews3plimmires_messolonghi_onairnews4plimmires_messolonghi_onairnews5plimmires_messolonghi_onairnews6plimmires_messolonghi_onairnews7plimmires_messolonghi_onairnews8plimmires_messolonghi_onairnews9plimmires_messolonghi_onairnews10plimmires_messolonghi_onairnews11plimmires_messolonghi_onairnews12plimmires_messolonghi_onairnews13plimmires_messolonghi_onairnews14plimmires_messolonghi_onairnews

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.