Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Το κτίριο της ΔΕΗ κάνει… οικονομία

Το κτίριο της ΔΕΗ κάνει… οικονομία

unnamed

Μεγάλη εντύπωση έκανε αυτές τις μέρες μια ανάρτηση του συμπολίτη μας κ. Κ. Πατρώνη στο facebook, με μια φωτογραφία που δείχνει το νεοκλασικό της ΔΕΗ στην Χαριλάου Τρικούπη το βράδυ να είναι..θεοσκότεινο. Η ανάρτηση έγινε αναπαραγωγή ακόμη και από δημόσια πρόσωπα του Αγρινίου που βρήκαν πολύ σωστή τη παρατήρηση του συμπολίτη μας πως κανονικά η ΔΕΗ θα έπρεπε να δίνει το παράδειγμα. Να σημειωθεί ότι οι θαυμάσιες φωτογραφίες του κ. Πατρώνη από όλη την Ελλάδα συλλαμβάνουν καίριες στιγμές της ζωής μας.
Αν μας επιτρέπεται, θα θέλαμε να επαυξήσουμε. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα κτήρια στο Αγρίνιο, σε μια ιστορική μάλιστα θέση με πολλούς συμβολισμούς. Δεν είναι ότι η ΔΕΗ πουλάει δημόσια ενέργεια και θα περίμενε κανείς να ξέρει τι ακριβώς αξίζει να αναδείξει με αυτή την ενέργεια, πρωτίστως το ίδιο το σπίτι της δηλαδή.
Είναι και η φράση «ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι» που σου έρχεται στον νου όταν βλέπεις αυτή την εικόνα, εκεί όπου στοιβάζεται η μισή Αιτωλοακαρνανία για να πληρώσει λογαριασμούς στις αρχές του μήνα… Δεν γίνεται έτσι η οικονομία, το ξέρουν όλοι πλέον…

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.