Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του γηπέδου του Παναιτωλικού  θα ισχύσουν για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός.

Ειδικότερα, η απόφαση προβλέπει την απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από 12.00 έως 19.00  ώρα της 22/12/2018, στις οδούς  Δ. Σταϊκου (στο τμήμα από την συμβολή της με την οδό Προυσιωτίσσης έως διασταύρωση αυτής με οδό Ι.Ρίτσου), Νικηταρά, Προυσιωτίσσης (σε όλο το μήκος της), Βλαχοπούλου (από Καψάλη έως Ιπποκράτους), Πλατείας Παναιτωλικού, χώρος διασταύρωσης οδών Βλοχού και Αχελώου.

Επίσης την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλες τις ανωτέρω οδούς, σε όλο το μήκος της οδού Αχελώου, καθώς και στην οδό Καζαντζάκη με κατεύθυνση από Διαμαντή προς Αχελώου από 13.00΄ έως 19.00΄ ώρα της 22/12/2018 για να διεξαχθεί με ασφάλεια ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της απόφασης από 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου 2018.

Οι παραβάτες της απόφασης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 του Κ.Ο.Κ. Η εκτέλεση των μέτρων έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.