Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου για την ασφαλή διεξαγωγή της παρέλασης, για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Αναλυτικά η απόφαση περιλαμβάνει:

Την απαγόρευση στάσης – στάθμευσης των οχημάτων, την 28/10/2018 από ώρα 07.00′ μέχρι 13.00′ ώρα στις παρακάτω ενταύθα δημοτικές οδούς, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ακώλυτα και με ασφάλεια η παρέλαση στην πόλη του Αγρινίου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940:

– Στο τμήμα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, από την οδό Ξενοπούλου έως την οδό Καζαντζάκη
– Παπαστράτου, σε όλο το μήκος της
– Πλατεία Δημοκρατίας,
– Στο τμήμα της οδού Χαρ. Τρικούπη, από την οδό Παναγοπούλου μέχρι την οδό Μακρή
– Στο τμήμα της οδού Ζωοδόχου Πηγής, από την οδό Σπ. Τσικνιά μέχρι την οδό Σουλίου,
– Στο τμήμα της οδού Σπ. Τσικνιά, από την οδό Ζωοδόχου Πηγής μέχρι την πλατεία Ειρήνης
– Στο τμήμα της οδού Αναστασιάδη, από την οδό Βότση μέχρι την Πλατεία Δημοκρατίας.

Την σταδιακή διακοπή και απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ως άνω δημοτικές οδούς, καθώς και στις οδούς Μελεάγρου (από τη συμβολή της με την οδό Κ. Παλαιολόγου), Βάρναλη, Μπότσαρη, Ελύτη, Δημοτσελίου, Πάνου Σούλου και Αφών Παναγοπούλου, από ώρα 09.30΄ της 28/10/2018 έως την 13.00΄ ώρα της ιδίας. Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακαμπτηρίων δημοτικών οδών.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της απόφασις από τις 7:00 το πρωί της Κυριακής 28 Οκτωβρίου.

Οι παραβάτες αυτής της απόφασης διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Την λήψη των επιβαλλόμενων μέτρων για την υλοποίηση της απόφασης έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

*Φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.