Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Αγρίνιο για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε δημοτικές οδούς της πόλης του Αγρινίου για την ασφαλή διεξαγωγή της παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, την Πέμπτη 28/10/2021.

Η σχετική απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας, Δημήτρη Γαλαζούλα, αναφέρει:

ΑΡΘΡΟ (1)
1. Την απαγόρευση στάσης – στάθμευσης των οχημάτων, την Πέμπτη 28/10/2021 από ώρα 07.00′ μέχρι 13.00′ ώρα στις παρακάτω ενταύθα δημοτικές οδούς, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ακώλυτα και με ασφάλεια η παρέλαση στην πόλη του Αγρινίου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940:
– Στο τμήμα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, από την οδό Ξενοπούλου έως την οδό Καζαντζάκη
– Παπαστράτου, σε όλο το μήκος της
– Πλατεία Δημοκρατίας,
– Στο τμήμα της οδού Χαρ. Τρικούπη, από την οδό Παναγοπούλου μέχρι την οδό Μακρή
– Στο τμήμα της οδού Ζωοδόχου Πηγής, από την οδό Σπ. Τσικνιά μέχρι την οδό Σουλίου,
– Στο τμήμα της οδού Σπ. Τσικνιά, από την οδό Ζωοδόχου Πηγής μέχρι την πλατεία Ειρήνης
– Στο τμήμα της οδού Αναστασιάδη, από την οδό Βότση μέχρι την Πλατεία Δημοκρατίας.

2. Την σταδιακή διακοπή και απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ως άνω δημοτικές οδούς, καθώς και στις οδούς Μελεάγρου (από τη συμβολή της με την οδό Κ. Παλαιολόγου), Βάρναλη, Μπότσαρη, Ελύτη, Δημοτσελίου, Πάνου Σούλου και Αφών Παναγοπούλου, από ώρα 10.00΄ της Πέμπτης 28/10/2021 έως την 13.00΄ ώρα της ιδίας. Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακαμπτηρίων δημοτικών οδών.

ΑΡΘΡΟ (2)
Τα χρονικά διαστήματα , των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)
Έναρξη ισχύος της παρούσης την 07.00΄ ώρα της Πέμπτης 28/10/2021.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου, ανατίθεται στο Τμ. Τροχ. Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.